Головна » 2011 » Червень » 4 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 04/06/2011
22:33
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 04/06/2011
Створено нову соцмережу "Асоціація НУО Донецької області"
Створено новий Інтернет-ресурс для громадських організацій Донецької області - за типом соціальної мережі. Він слугує майданчиком для спілкування керівників НУО, обміну інформацією, обговорень головних питань, пошуку партнерів та підтримки у здійсненні програм, планів і проектів.
http://civic.ua/news/view.html?q=1625493
 
 

Вакансія фандрейзера в Bankwatch Network
The major donor fundraiser is to be primarily responsible for establishing and operating CEE Bankwatch Network’s fundraising programme targeting major donors (= high net-worth individuals). The position can be based in any country with a CEE Bankwatch member organisation, although it will initially require regular travel to Prague, if not based there.
http://gurt.org.ua/vacancies/10732/
 


9-й Київський міський конкурс "Молодий підприємець року"
З 23 травня до 1 липня 2011 року триватиме прийом заяв та документів для участі у Дев'ятому київському міському конкурсі «Молодий підприємець рокуі». Метою проведення конкурсу є виявлення найкращих молодих підприємців за номінаціями "Бізнес-початок", "Малий бізнес", "Середній та великий бізнес", а також популяризація ідеї підприємництва серед молоді.
http://kylc.com/lang/ua/business-centre/contests/young-businessman-of-the-year/
 


Літні скаутські табори
Влітку 2011 року Національна скаутська організація України «ПЛАСТ» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина» організовує 7 всеукраїнських інструкторських таборів для осіб віком від 18-ти років:
http://gurt.org.ua/news/events/10724/
 


Для вінничан створено новий інформаційний сайт
Ще 11 травня у місті Вінниці відбувся навчальний семінар, на якому головних редакторів районних комунальних ЗМІ було ознайомлено з особливостями функціонування нового веб-сайту. А нещодавно, 25 травня, знову відбулася зустріч, тільки вже із технічними працівниками та журналістами комунальних видань. Перед присутніми виступив голова Вінницького прес-клубу Іван Векірчик, який і розказав та показав усі ази в роботі з сайтом.
http://gurt.org.ua/articles/10726/
 


Створення волонтерського Клубу Києва
Запрошуємо тебе цими вихідними долучитись до створення волонтерського Клубу Києва.
Порядок денний: знайомство, розповідь про волонтерський проект, відповіді на запитання, створення волонтерського Клубу Києва, координація подальших дій.
http://gurt.org.ua/news/events/10728/



Семінар із законодавчих аспектів та адвокатської практики
Проект Американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права» (ABA/ROLI) запрошує адвокатів та юристів-правозахисників до участі у навчальних програмах у сфері захисту інтересів осіб, що постраждали від злочинів, учинених на ґрунті ненависті.
Умови участі: ABA ROLI покриває всі витрати, пов’язані із участю в програмі (оплата проїзду (за умови наявності проїзних документів у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда), проживання та харчування протягом навчання, навчальні матеріали).
http://gurt.org.ua/news/trainings/10723/
 


Якщо Вам спало на думку для різноманітності найближчі місяці спробувати себе у ролі стажера провідних аналітичних центрів ЄС чи США, Вам будуть небайдужі ці посилання :)
- http://www.chathamhouse.org.uk/about/internships/  
- http://www.chathamhouse.org.uk/about/vacancies/  
- http://www.crisisgroup.org/en/about/employment.aspx  
- http://www.lisboncouncil.net/jobs.html  
- http://www.cpb.nl/werken-bij-het-cpb  
- http://www.notre-europe.eu/fr/recrutement/  
- http://eurobrussels.com/jobs/internship  
- http://www.openeurope.org.uk/research/  
- http://eurobrussels.com/job_display/16977/Program_Associate_Paid_Internship_EuroNGOs_Brussels  
 
 
 

06.06.2011 18:00
Презентація книги "Світ Миколи Лисенка. Національна ідентичність, музика і політика України ХІХ – початку ХХ століття” (Тернопіль)
Це книга-альбом про життя і творчість основоположника української музики Миколи Лисенка, у якій висвітлено діяльність широкого кола культурних діячів, артистів, музикантів, художників, літераторів, які сприяли національному розвиткові української літератури, музики і мистецтва; використано численні архівні і фотоматеріали, спогади, листи і документи, зокрема з Музею Миколи Лисенка.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-knyhy-svit-mykoly-lysenka-natsionalna-identychnist-muzyka-i-polityka-ukrajiny-hih-%e2%80%93-pochatku-hh-stolittya-ternopil/
 
 


06.06.2011 18:30
Лекція про Бразилію (Харків)
Зустріч проводить представник Бразилії – Фабриціо.
http://book-ye.com.ua/lektsiya-pro-brazyliyu-harkiv/
 
 

07.06.2011 18:00
Презентація книжки Дмитра Шурхала (Львів)
У публіцистичному стилі автор розповідає про те, як двох диктаторів – Гітлера і Сталіна – зблизило українське питання, про домовленості, які існували між ними ще до пакту Молотова-Ріббентропа, про те, коли справді почалася Друга світова війна для українців, про українські легіони у польській та німецькій арміях.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-knyzhky-dmytra-shurhala-lviv/
 
 

07.06.2011 18:00
Дискусія «Схід — справа тонка» (Івано-Франківськ)
Про деякі особливості східної культури розповість сходознавець Андрій Васильєв.
http://book-ye.com.ua/dyskusiya-shid-sprava-tonka-ivano-frankivsk/
 
 


07.06.2011 18:30
Презентація книжки Антона Санченка «Нариси бурси» (Київ)
Збірка оповідань «Нариси бурси» — це сімнадцять історій із життя Херсонського морського училища рибної промисловості, «Тюльки». Кожен із цих нарисів — яскравий, щирий, веселий та дотепний твір, просякнутий живою іронією і ліризмом.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-knyzhky-antona-sanchenka-narysy-bursy-kyjiv/
 
 


08.06.2011 18:00
Лекція Дмитра Малакова «Чи живий ще дух Києва? » (Київ)
Науковець, що багато років присвятив вивченню архітектури та образу життя киян у різні історичні періоди – ХІХ сторіччя, німецької окупації та 50-х років – говоритиме з усіма охочими про те, чи існує досі дух Києва.
http://book-ye.com.ua/lektsiya-dmytra-malakova-chy-zhyvyj-sche-duh-kyjeva-kyjiv/
 
 


08.06.2011 18:00
Клуб «ХроноТоп» (Вінниця)
За кілька місяців свого існування історичний клуб «ХроноТоп» став потужним майданчиком для генерування нових поглядів та дискусій щодо історії націй, держав, міст, особистостей та навіть вулиці чи будинку.
http://book-ye.com.ua/klub-hronotop-vinnytsya/
 

 

08.06.2011 19:00
Кіноклуб (Івано-Франківськ)
Перегляд документального фільму «Закон часу»
Співвідношення частот біологічного і соціального часу і їх взаємозв’язок у глобальному історичному процесі отримало назву Закон часу.
http://book-ye.com.ua/kinoklub-ivano-frankivsk-24/
 


14.06.2011 18:00
Презентація «Українська еліта доби Середньовіччя» (Київ)
У книжці Олега Однороженка «Українська еліта доби Середньовіччя» висвітлено основні етапи розвитку українських (руських) військово-політичних еліт доби Середньовіччя та раннього Нового часу.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-ukrajinska-elita-doby-serednovichchya-kyjiv/
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 832 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0