Головна » 2012 » Червень » 17 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"- 16.06.2012
23:22
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"- 16.06.2012
Вікно у Маріуполь Оголошено конкурс з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2012 році
Добір кандидатів здійснюється на конкурсній основі. До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли сорока років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу
У 2012 році добір кандидатів до Президентського кадрового резерву здійснюватиметься з урахуванням квот за пріоритетними сферами державного управління:
- фінансово-економічна сфера;
- соціально-гуманітарна сфера;
- сфера інвестицій та інновацій;
- сфера паливно-енергетичного комплексу;
- сфера сільського господарства;
- сфера житлово-комунального господарства.
Прийом документів здійснюється відповідними територіальними органами Нацдержслужби України з 10 травня до 25 червня у робочі дні з 9 до 18 години (для прискорення обробки інформації прохання надсилати електронні версії документів на адресу: pr@nads.gov.ua).
http://www.auc.org.ua/news/ogolosheno-konkurs-z-doboru-kandidativ-do-prezidentskogo-kadrovogo-rezervu-%C2%ABnova-elita-natsii%C2%BB-



22-24 червня кінотеатри найбільших міст України – Києва, Харкова, Львова, Ужгорода та Херсона – одночасно відчинять свої двері, щоб запросити тебе на «Вікенд з вікінгами», присвячений скандинавському короткометражному кіно.
Детальну програму, адреси кінотеатрів, а також інформацію щодо вартості та способів придбання квитків можна знайти на сайті http://kisff.org/  
Подія організовується за сприяння Посольства Фінляндії в Україні.
http://studnews.org.ua/archives/12167


20-25 червня у Тернополі відбудеться "Ярмарка фотографів”.
Участь і вхід безкоштовні. Запрошуються до участі починаючі фотографи та фотомоделі.
Кожен фотограф отримає свою модель (яка буде працювати в свому жанрі) на день і проведе з нею фотосесію, після чого буде мати день на редагування матеріалу, далі фотографії будуть виставлені на вул. Валовій у вигляді постерів А3 з контактною інформацією, де їх можна буде оглянути і оцінити протягом тижня, кожен знайде собі фотографа по душі….
http://studnews.org.ua/archives/12139


Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні оголошує відбір учасників 3-ї Літньої школи Соціальної Демократії, що проводитиметься з 5 по 8 липня 2012 р. у передмісті Києва (с. Глібовка). Темою цьогорічної Літньої школи Соціальної Демократії є «Економічна політика і соціальна держава».
До участі запрошуються особи віком від 20 до 30 років – члени політичних партій демократичного спрямування, їх молодіжних організацій, а також лідери молодіжних громадських організацій – з усіх регіонів України.
Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта бере на себе витрати, пов’язані із проживанням, харчуванням та організацією навчального процесу. Проїзд учасників до Києва і в зворотному напрямку здійснюється за власні кошти, що є внеском учасника у проведення заходу.
http://studnews.org.ua/archives/12095


VI ВСЕУКРАЇНСЬКА ЛІТНЯ ШКОЛА МЕДІА
Дата: 9-14 липня 2012
Лабораторія журналістики: майстер-класи та тренінги, семінари та дискусійний клуб – газетно-журнальна та тележурналістика, інтернет-журналістика, медіа-право, жанри журналістських матеріалів, комунікації, креативність та ін.
Вартість: для студентів - 1300, для іншіх - 1600
http://studnews.org.ua/archives/12059


Карпатська Дебатна Школа Лідерів (17-22.07.12)
Ви відчуваєте у собі лідерські якості? Ви хочете працювати в команді молодих амбітних та цікавих людей? Ви хочете якісно реалізовувати свої плани та ідеї? Тоді цього липня Карпати чекають саме на вас! Представляємо вашій увазі Карпатську Дебатну Школу Лідерів!
Ставши учасником Школи, ви зможете навчитись ефективно розподіляти людські та фінансові ресурси, створювати міцну злагоджену команду, зрозуміти суть дебатів та дебатного руху в Україні та світі, познайомитись та спілкуватись з успішними людьми з усієї України та багато чого іншого, що стосуватиметься розвитку лідера та його команди.
Часові рамки Школи: 17-22 липня 2012 року.
Оргвнесок: 180 грн. (покриває централізоване харчування, закупівлю дрів, приємні сувенірні дрібнички для учасників тощо).
Для участі у Школі необхідна попередня реєстрація. Її можна пройти за посиланням: http://bit.ly/KFCJhL. Заявки приймаються включно до 1 липня 2012 року.
http://studnews.org.ua/archives/12053


Сьома Міжнародна Літня Школа на тему сучасної інформатики (3-16.08)
З 3 по 16 серпня 2012 року в НТУУ "КПІ” (Київ, Україна) буде проходити Сьома Міжнародна Літня Школа "Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики”.
Програма Школи складається з 4-х стрімів (паралельних курсів):
- Дослідження операцій,
- Нейронауки,
- Розробка мобільних додатків та, зокрема,
- Сучасна енергетика.
Стрім "Сучасна енергетика” познайомить учасників Літньої Школи з базовими поняттями, головними методиками та підходами, новітніми досягненнями наук у сфері енергетики.
На заняттях учасники вивчатимуть фізико-хімічні основи енергетики та дізнаються про традиційні та альтернативні – сонце, воду та вітер, гідроген та біопаливо – джерела енергії. Ризик використання тих чи інших видів енергії, їх вплив на оточуюче середовище і на людину зокрема – цим питанням присвячено кілька занять стріму.
http://studnews.org.ua/archives/12004
 


IV Національна виставка-презентація "Інноватика в сучасній освіті" (Київ)
Мета: узагальнити і всебічно представити широкій громадськості, педагогам, фахівцям, науковцям, органам державної влади і управління досвід інноваційної діяльності освітніх закладів, їх здобутки, упровадження інформаційних-комунікаційних технологій, визначити і обговорити пріоритетні проблеми подальшого удосконалення процесу навчання і виховання.
Робота виставки:
16.10.2012 р. з 11:00 до 18:00
17.10.2012 р. з 10:00 до 18:00
18.10.2012 р. з 10:00 до 16:00
http://mozhlyvosti.in.ua/event/iv-nats-onalna-vistavka-prezentats-ya-nnovatika-v-suchasn-i-osv-t
 


Свято дня молоді у Полтаві
1. Урочисте відкриття ХІ відкритих туристично-краєзнавчих змагань для учнів ПТУ та студентства області
2. Семінар-тренінг «Участь молоді у розвитку громад: побудова соціально справедливого міста»
3. Прес-конференція щодо реалізації державної молодіжної політики в області
4. Фестиваль альтернативної молодіжної культури «Extreme - zone»
5. Гала-концерт фіналістів VІ телевізійного конкурсу молодих виконавців сучасної української пісні «Квадрат Успіху» шукає таланти» до Дня молоді та Дня Конституції України
http://mozhlyvosti.in.ua/event/svyato-dnya-molod-u-poltav
 
 
Святкування Дня молоді у Сумах
З програмою заходу можна ознайомитись тут.
Організатори: «Сумський міський центр дозвілля молоді» Сумської міської ради, компанія «Світ - шоу».
http://mozhlyvosti.in.ua/event/svyatkuvannya-dnya-molod-u-sumakh


Тренінг "Нові методи та шляхи в соціальній роботі і консультуванні" (18 червня, Харків)
Безкоштовний тренінг буде проходити в Харківському відділенні Армії Спасіння.
Тренінг будуть проводити фахівці з соціальної роботи з Великобританії.
Головний тренер: доктор Ян Кемппел з Департаменту охорони здоров'я Великобританії, працівник ООН, автор багатьох книг і взагалі гарна людина.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/tren-ng-nov-metodi-ta-shlyakhi-v-sots-aln-i-robot-konsultuvann


Бесплатные компьютерные курсы в Киеве
Первый в Украине компьютерный класс для бездомных открылся в Киеве 1 сентября. Помимо бездомных, обучаться в нем основам компьютера смогут нарко- и алкозависимые, желающие избавиться от своего недуга.
Учеба проходит по программе «Мир безграничных возможностей», разработанной специалистами Microsoft. Участники получают сертификат программы Microsoft Unlimited Potential.
http://mozhlyvosti.in.ua/content/besplatnye-kompyuternye-kursy-v-kieve
 


«Каменярівський вівторок» (Львів)
19.06.2012 17:00
Книгарня "Є” та видавництво "Каменяр” запрошують на черговий «Каменярівський вівторок» – завершальну зустріч двох сезонів, яка відбудеться 19 червня. Початок о 17.00. Червневий «Вівторок» присвячено пам’яті видатної постаті української культури, – письменника, поета, вченого, публіциста, перекладача, громадського й політичного діяча Івана Франка, від літературного імені якого походить назва видавництва. Відтак, у рамках заходу буде представлено видання «Спогади про Івана Франка»
http://book-ye.com.ua/kamenyarivskyj-vivtorok-lviv-11/
 


Круглий стіл "Мої відносини у моїх руках” (Харків)
20.06.2012 18:00
Книгарня "Є” запрошує Вас на круглий стіл "Мої відносини у моїх руках”, що відбудеться 20 червня. Початок о 18:00. Під час круглого столу ми спробуємо розібратися як відкрити для себе глибші почуття і чи потрібно, взагалі, це робити?! Піднімемо питання свого внутрішнього "Я” на роботі, вдома, в колі друзів.
http://book-ye.com.ua/kruhlyj-stil-moji-vidnosyny-u-mojih-rukah-harkiv/


Лекція «Генеалогія для всіх» (Вінниця)
20.06.2012 18:00
Книгарня «Є» запрошує Вас на лекцію «Генеалогія для всіх», яка відбудеться 20 червня. Початок о 18:00. Генеалогія, як наука, існує вже кілька століть, але протягом довгого періоду вона була набутком лише аристократичних кіл. Можливо, так склалося тому, що дослідження свого родоводу у радянський період вважалося проявом «буржуазності» і не схвалювалося навіть на побутовому рівні. Сьогодні ж кожен охочий має змогу розпочати
 

«Живий буккросинг» (Івано-Франківськ)
21.06.2012 18:00
Книгарня «Є» запрошує Вас на акцію «Живий буккросинг», що відбудеться 21 червня. Початок – о 18:00. Рух «буккроссинг» хоче перетворити весь світ на бібліотеку, а гасло буккросингу: «Прочитав — віддай іншому». Людина, яка прочитала книгу, передає її іншій людині — залишити її можна в будь-якому місці: від автобусної зупинки до лавки в парку. У Європі улюбленими локаціями «звільнення» прочитаних книг
http://book-ye.com.ua/zhyvyj-bukkrosynh-ivano-frankivsk-2/


18 червня розпочнеться додаткова сесія ЗНО
Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде проведена для абітурієнтів які через об’єктивні причини не змогли взяти участь у основній сесії
http://osvita.ua/test/news/29897/


Можливість навчання за кордоном за кошти бюджету отримали 180 студентів
Бюджетна програма з навчання та стажування в закордонних університетах поки є недоступною для більшості українських студентів та науковців
http://osvita.ua/abroad/news/29898/


Міжнародний семінар "Етика і релігія в сучасному світі" за участю Чарльза Тейлора
Дата проведення: 22 червня 2012 року
Час роботи: 16:00-17:45
Організатори:
Кафедра філософії Українського Католицького Університету
У програмі:
Відкрита лекція Ч. Тейлора "Ethics and Religion in the Postmodern World" ("Етика і релігія в постмодерному світі") з послідовним перекладом з англійської.
Про спікера:
Чарльз Тейлор (Charles Taylor) - філософ, професор університету МакГілла (Канада), автор праць з політичної та соціальної філософії та інтелектуальної історії, лауреат премії Кіото і премії Темплтона.
http://www.osvita.org.ua/events/1706.html


Міжнародна літня медіа школа від студії «Птахи»
З 6 по 13 липня в с. Космач Косівського р-ну Івано-Франківської обл. працюватиме Міжнародна літня медіа школа.
Проект здійснюється за підтримки Посольства Швейцарії в Україні.
Проживання, харчування, навчання в Міжнародній медіа школі є безкоштовним.
До участі в школі запрошуються аніматори з України, Німеччини, Польщі та вчителі, учні зі шкіл, які готові відкрити наступного року анімаційні студії.
Місією Міжнародної медіа школи є навчити дітей та молодь використовувати медіа як інструмент не тільки вільного спілкування, а й відповідального спілкування, показати технологію створення анімаційних фільмів.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/m-zhnarodna-l-tnya-med-shkola-v-d-stud-ptakhi


Всеукраїнський фестиваль інноваційних проектів
До участі запрошуються: студенти, аспіранти, здобувачі, вчені та співробітники вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ та ін.
Фестиваль проводиться з метою: розвитку інноваційної діяльності в Україні, залучення молоді, наукової спільноти та технологічних підприємців до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності, стимулювання наукових досліджень винахідників, підняття наукового престижу України у світі.
http://www.osvita.org.ua/events/1690.html


П’ята міжнародна наукова конференція "Українська діаспора: проблеми дослідження"
Заявку на участь у конференції слід надіслати до 18 червня 2012 року
Робота конференції планується за наступними напрямами:
• Українська діаспора як історичне, соціальне та демографічне явище
• Перспективи співпраці між діаспорою і Україною
• Суспільно-громадське життя в діаспорі
• Мистецькі здобутки в діаспорі
• Українська освіта в діаспорі
• Розвиток науки в діаспорі
• Видатні українці за межами України
• Міжнародна діяльність діаспори
• Архіви, архівні фонди і книжкові колекції діаспори в Україні та за кордоном
• Українські періодичні видання в діаспорі
http://www.osvita.org.ua/events/1321.html


Міжнародна науково-практична конференція "Право та суспільні відносини: умови та способи гармонізації"
Тематичні напрямки:.
1. Теорія та історія держави і права, філософія права.
2. Конституційне право України та зарубіжних країн, конституційний процес, міжнародне публічне право.
3. Актуальні проблеми державного будівництва та місцевого самоврядування, адміністративне та фінансове право, адміністративний процес, інформаційне право.
4. Цивільне право та процес, господарське право та процес, сімейне право, міжнародне приватне право.
5. Кримінальне право та кримінологія, кримінально-виконавче право.
6. Кримінальний процес та криміналістика.
7. Трудове право та право соціального забезпечення.
8. Земельне, аграрне, екологічне та природоресурсне право.
Останній день подання матеріалів: 19 червня 2012 року
http://www.osvita.org.ua/events/1708.html


V науково-практична конференція "Фірма та ринок в умовах інституціоналізації економічного розвитку"
Останній день подання матеріалів: 20 червня 2012 року
Тематичні напрямки:
1. Підприємство в трансформаційній економіці
2. Формування галузевих ринкових структур
3. Інституційні трансформації фінансових механізмів економічного розвитку України
4. Трансформація інституцій ринкових структур та регіональної промислової політики в умовах світової фінансової глобалізації
5. Вплив міжнародних інституцій на трансформаційні процеси в Україні.
http://www.osvita.org.ua/events/1693.html
 
 
Життєрадісний Маріуполь від проекту "Вікно у Маріуполь" та фотомитця Waleedol!
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 963 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0