Головна » 2007 » Вересень » 25 » Осінній призов до лав Ліги “ДИПКОРПУС”
19:27
Осінній призов до лав Ліги “ДИПКОРПУС”

 

Сьогодні, 25 вересня, за традицією Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” провела майстер-клас для студентів 1 курсу спеціальності “Міжнародні відносини” Маріупольського державного гуманітарного університету.

 

Ця молодь є основним кадровим резервом організації, а отже і має бути залучена до активної діяльності з розбудови народної дипломатії, української науки міжнародних відносин, пропаганжи політичної свідомості серед населення.

 

Під час заходу Виконавчий-секретар Ліги Андрій Фомічов представим “першачкам” директорів департаментів, які у свою чергу розповідали про безліч напрямків роботи у інформаційній, науковій сферах, про участь Ліги у різноманітних проєвропейських заходах та експертних форумах.

 

У свою чергу, пешокурсники активно пристали на пропозиції  взяти участь у певних напрямки роботи, таких як підготовка щорічної конференції "УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВНІСТЬ: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ" або започаткувати власні.

 

Сподіваємось, що нове покоління гідно пройде випробувальний термін і зі значними здобутками прийде до дня посвяти у легати “ДИПКОРПУСУ” 22 грудня на День української дипломатії.

 

Водночас нагадуємо, що участь у Лізі “ДИПКОРПУС” вільна для усіх, хто поділяє наші інтереси та зацікавлення, отже кожен може звертатися до вказаних нижче контактів.

 

 

Автор: Світличний Василь, ІІ секретар Ліги “ДИПКОРПУС” (dipcorpus-mdgu@ukr.net)

 

 

Переглядів: 1471 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1