Головна » 2007 » Вересень » 26 » Конкурс на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ
22:52
Конкурс на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ
Громадська організація «Група стратегічних та безпекових студій»

за сприяння Посольства Республіки Польща в Україні

ОГОЛОШУЄ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ

До участі в конкурсі запрошуються вітчизняні журналісти, що публікують свої матеріали в регіональних електронних та друкованих ЗМІ.

Останнім часом тема членства України в НАТО набула особливої актуальності. До неї звертаються у своїх виступах лідери держави, провідні політичні сили, експерти.
Мета нашого конкурсу – пожвавити інтерес до цієї тематики і на регіональному рівні, залучити до обговорення проблем НАТО регіональних журналістів та фахівців.
Тематика публікацій може бути найрізноманітнішою. Спираючись на факти про НАТО, які зокрема можна знайти на сайті Групи стратегічних та безпекових студій (
www.gsbs.org.ua), регіональні журналісти можуть поділитися зі своїми читачами власним баченням майбутнього НАТО, перспектив відносин Альянсу з Україною, маловідомими фактами про діяльність НАТО, зокрема у сфері захисту довкілля, боротьби з техногенними катастрофами тощо.
 Журі конкурсу також братиме до уваги публікації про діяльність місцевих державних адміністрацій та органів державної влади щодо втілення Плану дій Україна – НАТО, Стратегії інформування громадськості щодо відносин Україна – НАТО.

При розгляді конкурсних статей перевага надаватиметься неупередженим та об’єктивним матеріалам про Альянс та про відносини Україна – НАТО.

Призовий фонд конкурсу:

І місце – 1650 грн.
ІІ місце – 990 грн.
ІІІ місце – 600 грн.

 Якщо тематика конкурсу зацікавила Вас, просимо надсилати опубліковані Вами матеріали до 15 листопада 2007 року на електронну адресу ГО «Група стратегічних та безпекових студій» - info@gsbs.org.uaз позначкою «конкурс».

 У разі, коли на конкурс подається публікація у регіональних друкованих ЗМІ просимо надсилати відскановану версію матеріалу та його текст у форматі MS Word, а у супровідному листі надати інформацію про назву газети/журналу, число та номер у якому було опубліковано матеріал.
 У разі, якщо матеріал опубліковано на регіональному веб-сайті до Групи стратегічних та безпекових студій необхідно надіслати його текст у форматі MS Word, а також посилання на відповідну сторінку в мережі INTERNET
В обох випадках у супровідному листі необхідно зазначити ім’я автора та його контактні дані (телефон, електронну адресу, інші контактні дані за бажанням).

Оптимальний обсяг статей має складати 3-10 тис. знаків, хоча в окремих випадках братимуться до уваги й публікації, що не відповідають цим критеріям.

До Журі конкурсу ввійдуть
Директор Національного інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан
Й.В. Посол Словаччини в Україні Пан Урбан Руснак
Й.В. Посол Республіки Польща в Україні Пан Яцек Ключковскі
Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Мішель Дюре
Експерти Групи стратегічних та безпекових студій

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: info@gsbs.org.uaабо
за тел. (044) 491 38 30

Переглядів: 1482 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0