Головна » 2007 » Жовтень » 22 » “Inclusion and Exclusion in Contemporary Europe”
20:27
“Inclusion and Exclusion in Contemporary Europe”
Конференція молодих дослідників організована спільною робочою групою Graduate School of Social Sciences Bremen (GSSS) і Heinrich Bоll Foundation
 

11-13 квітня 2008

Процеси європеїзації все більше вимагають інтеграції європейських націй-держав. У світлі розчинення національних кордонів і, збільшення компетентності Євросоюзу, наукові думка зосередилась на інших політичних об'єктах і процесах. Такі проблеми як нерівність, ізоляція або політичне представлення соціальних груп більше не розглядаються як центральна проблема нації-держави. 

У цій конференції, організатори хочуть об’єднати молодих дослідників, які досліджують проблеми включення і виключення в європейському контексті. Конференція повинна до того ж заохочувати діалог між молодшими дослідниками і старшими науковцями. Всі роботи обговорюватимуться з експертами.

Конференція буде організована за трьома темами:

• процеси і явища виключення в сучасній Європі

• концепції і політика включення і виключення в сучасній Європі

• нові можливості включення і ризики виключення в сучасній Європі

 

Конференція проводитиметься з 11 по 13 квітня 2008 р. в Hanse-Wissenschaftskolleg в Delmenhorst. Аспіранти і постдокторанти можуть брати участь в цій конференції. Кожен учасник матиме двадцять хвилин, щоб представити роботу. Мова конференції - англійська.

Зацікавлені дослідники повинні надати тези англійською мовою (максимум 400 слів), короткий опис їх академічних інтересів і повна контактна інформацію до 15 грудня 2007 р. на адресу: boell-group@gsss.uni-bremen.de .

Існують обмежені фонди для покриття витрат учасників. Проте, заохочується, щоб учасники знайшли власні джерела фінансування подорожі.

Більше інформації на сайті www.gsss.uni-bremen.de  (лінк BoellGroup)

Для інформації про місце проведення зустрічі www.h-w-k.de 
 
Джерело: Український науковий вісник з міжнародних відносин та європейських студій
Переглядів: 1098 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0