Головна » 2007 » Листопад » 8 » Комітет підтримки студентського самоврядування запрошує представників студентських самоврядувань України, Польщі та Німеччини взяти участь у
21:03
Комітет підтримки студентського самоврядування запрошує представників студентських самоврядувань України, Польщі та Німеччини взяти участь у

7-9 грудня 2007 року у місті Львові відбудеться міжнародний захід, присвячений обговоренню та вивченню досвіду та перспектив участі студентських самоврядувань та їхніх об’єднань у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць та держави.
   
Захід проводиться у рамках проекту «Міжнародний досвід участі студентського самоврядування та його структур у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць  та держави» Комітету підтримки студентського самоврядування та Інформаційно-правового Центру «Наше право» за підтримки програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного фонду «Відродження».

До участі у заході запрошуються представники Польщі, Німеччини та України. Учасникам Польщі та Німеччини забезпечується проживання, харчування та відшкодування транспортних витрат.

У  рамках заходу  будуть проведені два круглих столів у місті Львові.
  
В одному  із них, на тему «Участь органів студентського самоврядування у формуванні та реалізації  молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії», візьмуть участь студентські самоврядування, представники молодіжних громадських організацій, місцевих органів влади, які відповідальні за молодіжну політику, журналісти.

Під час цього заходу розглядатимуться такі питання: „Рівні функціонування студентського самоврядування у Польщі: національний, локальний та  рівень ВНЗ”, „Участь об’єднання студентських самоврядувань Польщі в реалізації молодіжної політики на рівні міста” (на прикладі діяльності об’єднання студентських самоврядувань міст Польщі), „Система органів студентського самоврядування у Німеччині: законодавче регулювання, статус, повноваження, рівні функціонування, проекти” (в загальному та на прикладі конкретних студентських самоврядувань), „Стан студентського самоврядування в Україні, участь у формуванні та реалізації молодіжної політики та шляхи розвитку” .
Назви доповідей та імена доповідачів формуватимуться в залежності від побажань учасників виступити із доповіддю на заході.

Другий круглий стіл у рамках міжнародного заходу “Зміцнення потенціалу студентських самоврядувань для участі органів  у формуванні та реалізації  молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії”  проводитиметься за участю виключно для представників органів студентського самоврядування та молодіжних організацій.
На заході будуть проведені презентації органів студентських самоврядувань України, Польщі, Німеччини представниками цих студентських самоврядувань-учасниками круглого столу; обговорюватимуться механізми співпраці органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій на рівні ВНЗ, територіальних одиниць та держави, спільні проекти у Польщі і Німеччині; передумови, чинники та дії, які дозволили сформувати сильні органи та об’єднання студентського самоврядування в Німеччині та Польщі та є потрібними для України.

Для того, щоб взяти участь у заході, потрібно подати анкету,

українською мовою;

польською мовою;

англійською мовою;


Заповнену анкету слід подати до 23 листопада 2007 року на електронну адресу kpss_lv@ukr.net, kpsslv@gmail.com   або поштою: Комітет підтримки студентського самоврядування (вул. Сніжна 6/5 м. Львів 79019 з поміткою „для участі у міжнародному заході ”).

Контакти:

Голова Комітету підтримки студентського самоврядування – Тетяна Яцків

Заступник голови, керівник відділу міжнародної співпраці - Ярослав Хауляк

тел. моб. +38 093 76 76 196, тел. організації +38(0322) 975427

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1118 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0