Головна » 2007 » Листопад » 12 » Нова інформаційна кампанія сприятиме досягненню Цілей тисячоліття в галузі розвитку в Україні
08:38
Нова інформаційна кампанія сприятиме досягненню Цілей тисячоліття в галузі розвитку в Україні
Представництво ООН в Україні спільно з Міністерством економіки України розпочинає національну інформаційно-просвітницьку кампанію «Україна 2015. Цілі розвитку тисячоліття». Про це на прес-конференції, присвяченій офіційному оголошенню про проведення кампанії, повідомив Координатор системи ООН в Україні Френсіс О’Доннелл та Заступник міністра економіки Валерій Мунтіян.
Ліга "ДИПКОРПУС" провела переговори про співпрацю з Проектом ООН, у ході переговорів було досягнено домовленості про спільні креативні акції.

У 2000 році на Саміті Тисячоліття в Нью Йорку Україна підписала Декларацію Тисячоліття і таким чином взяла на себе зобов’язання досягти Цілей Тисячоліття в галузі розвитку до 2015 року.

Нагадавши про цей факт, пан Френсіс О’Доннелл зазначив, що несправедливий розподіл досягнень економічного зростання та збільшення різниці між доходами бідних та багатих може становити загрозу для цілісності всього суспільства. Отже, важливо, щоб в Україні результати недавнього швидкого економічного зростання розподілялися більш рівномірно. «Насправді, більшість країн стикаються з таким самим завданням. Таким чином, надзвичайно важливим є негайно покращити прогрес щодо досягнення Цілей розвитку тисячоліття. Наразі, ми посередині шляху стосовно часового виміру, але на жаль ще багато потрібно зробити для досягнення реальних результатів. Нам потрібна ця кампанія, щоб покращити роботу на багатьох фронтах», - сказав пан О’Доннелл.

У тісній співпраці з Урядом України, Агенції ООН добре усвідомлюють, що підвищення рівня громадської обізнаності щодо затверджених Цілей та питань національного розвитку України сприятиме досягненню кращого результату та забезпечить широку підтримку плану подальшого розвитку країни зі сторони українських громадян. На думку пана О’Доннелла, ця кампанія допоможе визначити та впроваджувати довгострокові стратегії національного розвитку шляхом підвищення розуміння першочергових завдань Цілей всіма українцями та важливості впровадження негайних дій задля їх досягнення.

У додатку - детальніша інформація.

Джерело :
Представництво ООН в Україні
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1157 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0