Головна » 2007 » Листопад » 12 » 20 листопада 2007 р. Всеукраїнський молодіжний Форум „МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає!"
15:11
20 листопада 2007 р. Всеукраїнський молодіжний Форум „МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає!"

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив" та Фонд Фрідріха Еберта Регіональне представництво в Україні та Білорусі проводять Всеукраїнський молодіжний Форум *„МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає!"

До участі у Форумі запрошуються:

- ініціатори проведення громадянської кампанії „МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за
Вами спостерігає!" від всеукраїнських молодіжних громадських організацій,
національний оргкомітет;
- регіональні організаційні комітети з проведення кампанії в областях та
містах України;
- делегації припартійних молодіжних громадських організацій;
- молоді народні депутати, експерти, політологи, громадській діячі;
- органи студентського самоврядування, молодіжні організації;
- журналісти.

Напрямки роботи Форуму:

Секція 1. Актуальні проблеми сучасної молодіжної політики. Верифікація 50 найактуальніших „молодіжних проблем" України. Обрання 10 найпріоритетніших на 2008-й рік.

Секція 2. Методи, механізми та інструменти впливу органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій на вищі органи державної влади та ситуацію в країні. Пошук ефективних рішень впливу з локального рівня на загальнодержавні органи влади.

Секція 3. Інформаційне виствілення актуальних проблем молоді, просування у ЗМІ актуальних проблем молодіжної політики, привертання уваги суспільства до них.

Секція 4. Аналітичне забезпечення, законопроектна робота та вироблення інших механізмів, щодо подання пропозицій партіям, народними депутатам, комітетам ВРУ, Кабінету Міністрів України щодо шляхів покращення реалізації державної молодіжної політики.

Секція 5. Робота консультативно-дорадчих органів з питань молодіжної політики при Президентові України, Кабінеті Міністрів та Верховній Раді з метою лобіювання та врахування думки молоді при прийнятті рішень.

Секція 6. Вимоги МГО до Верховної Ради України та уряду щодо вдосконалення механізмів, нормативно-правової бази, щодо соціального замовлення та співробтнцитва з громадськістю для реалізації завдань сучасної молодіжної політики. Молодіжний контроль та моніторинг.

Місце та дата проведення:20 листопада 2007 року готель "Експрес" (поруч із центральним залізничним вокзалом). Початок реєстрації учасників о 10.00

Анкети можна знайти на сайті
www.fri.net.ua  , приймаються до 17 листопада до 18.00
Надсилати за адресою
fri@poshta.org.ua  в темі вказувати слово FORUM
Організатори покривають транспортні витрати за умови наявності квитка(плацкартний вагон).

Контакт:
Світлана Гаращенко
8-067-520-20-73

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1119 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0