Головна » 2007 » Листопад » 14 » Відкриваємо Київський безпековий форум
13:35
Відкриваємо Київський безпековий форум
Директор інформаційного департаменту Ліги Олена Іванців сьогодні візьме участь у відкритті Київського форуму з питань безпеки та роботі Міжнародної конференція на тему „Врегулювання „заморожених” конфліктів в контексті безпеки та стабільності Чорноморського регіону”.
 
Українських молодих експертів також представлятимуть Ірина Горбачова (м. Запоріжжя), переможниця інтернет-вікторини "Безпека та стабільність у Чорноморському регіоні", що проводилася у рамках Київського форуму з питань безпеки 25 жовтня.
Також на Форум запрошені члени Клубу молодих дипломатів України Павло Бабенко, Ілля Заводовський та Тетяна Темнюк.

14-15 листопада ц.р. у Києві відбудеться Міжнародна конференція на тему „Врегулювання „заморожених” конфліктів в контексті безпеки та стабільності Чорноморського регіону”, організаторами якої виступають Інститут зовнішньої політики Дипломатичної академії при МЗС України, Фонд „Відкрий Україну” та Центр миру, конверсії та зовнішньої політики.

Відкриття конференції відбудеться під головуванням Міністра закордонних справ України Арсенія Яценюка. Планується що у заході візьмуть участь високі офіційні чинники країн регіону та світу, зокрема Туреччини, Болгарії, США, Грузії, Литви; представники міжнародних організацій, зокрема, Генеральний секретар ОЧЕС Леонідас Хрізантопулос, Президент Парламентської Асамблеї ОЧЕС (ПАЧЕС), Голова Парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе, Спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ, Спеціальні представники ЄС по Молдові та Південному Кавказу; представники дипломатичного корпусу,  неурядових організацій, українських та зарубіжних наукових установ.

Конференція започаткує роботу Київського безпекового форуму покликаного надати представникам неурядового сектору та громадськості, офіційним чинникам та експертам платформу для обговорення на регулярній основі актуальних питань регіональної та європейської безпеки.


Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1184 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0