Головна » 2007 » Листопад » 21 » День Студента по-Маріупольськи
07:37
День Студента по-Маріупольськи

Цьогоріч головною подією Дня Студента у Маріуполі стало небувале спортивне шоу, що зібрало студентство університетів, інститутів, технікумів міста.

У гострій та захоплюючій боротьбі перемогу виборола збірна Маріупольського державного гуманітарного університету – родоначальника спортивних змагань такого формату. У її складі, як завжди, на провідних позиціях були і студенти спец-ті “Міжнародні відносини”. Дана метода улаштування спортивного свята заслужила на увагу навіть братів Кличків, що спеціальним листом привітали відкриття маріупольських спортивних ігор.

Найцікавішим ноу-хау маріупольського шоу є сполучення елементів спорту із карнавалом та естрадою. Про чому всі учасники кожної збірної мають продемонструвати власні сили по кожній номінації. Особлива увага – демонстрації вузівського патріотизму у формі параду учасників та змагаь вболівальників.

Наразі молодіжна громадськість міста вважає що саме така форма спроможна привернути увагу широких кіл студентства до спорту та планує щедро ділитися досвідом проведення з молоддю інших міст.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1099 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0