Головна » 2007 » Листопад » 22 » Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD)
20:37
Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD)

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD)

Програма обміну для студентів (UGRAD) надає можливість студентам першого, другого та третього курсів навчатися протягом одного академічного року в університетах або 4- та 2-річних коледжах США.

Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам першого, другого та третього* курсів (*вищих навчальних закладів з п’ятирічною програмою навчання) з Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Республіки Киргизія, Молдови, Російської Федерації, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану навчатися протягом одного академічного року в університетах або 2 чи 4-річних коледжах Сполучених Штатів. Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу.

Студенти, які на час подання документів на програму є студентами першого курсу, можуть бути обрані для проживання в американській родині та відвідування 2-річного коледжу. Студенти, які на час подання документів на програму є студентами другого та третього курсів, будуть жити в студентських гуртожитках та навчатися в 4-річних коледжах та університетах.

Щоб подати документи на участь у Програмі обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) необхідно до 10 грудня 2007 р. заповнити і подати до офісу або представництва IREX або до центру IATP Аплікаційну форму.

 

Більш докладну інформацію можна отримати на вебсайті  http://www.irex.kiev.ua

 

Джерело: http://www.osvita.org/ukr/programs
Категорія: Стажування | Переглядів: 1370 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 1.0/1