Головна » 2007 » Листопад » 22 » Лист до Ліги від Оргкомітету конкурсу "Безпечна Україна"
21:49
Лист до Ліги від Оргкомітету конкурсу "Безпечна Україна"

Шановні друзі!

Щиро дякуємо за участь і підтримку всіх учасників та співорганізаторів шкільного та регіонального етапів Конкурсу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ», які всі, без виключення, занесені в спеціальну ресурсну інформаційну базу Організаторів щодо проведення подальших конкурсів та інших заходів і інформаційного забезпечення, як на колективній так і індивідуальній основі з питань Європейської і Євроатлантичної інтеграції.

  Журі і Оргкомітет Конкурсу щиро вітають з перемогою в другому етапі наступних учасників:

1.       Давиденко Марія 10-А кл. ЗОШ №66 м. Маріуполь, Донецької обл.

2.       Замясан Дмитро 131 група Маріупольського міського ліцею Донецька обл.

Відзначаємо, що всі представлені учасниками есе, за різноманітністю, змістом, переконливим особистим підходом і пропозиціями заслуговують на особливу вдячність і увагу. 100 з них (з урахуванням обмеженості публікації ), будуть надруковані в спеціальному збірнику матеріалів Конкурсу, презентація якого відбудеться

28 листопада ,ЗМІ та надіслані в зацікавлені державні установи з цих питань.

Запрошуємо названих переможців та одного представника Оргкомітету в регіоні (або організатора шкільного конкурсу) взяти участь в проведенні ІІІ Всеукраїнського етапу Конкурсу за участі міжнародних партнерів, який відбудеться   28 листопада 2007 року в Київському військовому ліцею ім.. І.Богуна (за адресою: бульвар Л.Українки, 25; проїзд до станції метро «Печерська», громадським транспортом авт.62 , друга зупинка «вул. Щорса»(або 10-15 хв. пішки ), Попередня програма, за можливими змінами,  включає:

9.30 -10.30 – приїзд, реєстрація та анкетування учасників Конкурсу і гостей, відвідування музею історії та знайомство з умовами навчання в ліцеї.

(Буфетне обслуговування: чай, кава, соки, вода, печиво)

10.30 -12.00 – написання тесту

12.00 – 13.00 – демонстрація фільмів: «Аліанте», «НАТО: свій чи чужий»

Комп’ютерна гра,(з метою тестування на знання англійської мови) для учасників

13.00 – 13.30 - обід (Засідання журі та визначення переможців)

13.30 -15.00 - Презентація та обговорення кращих есе, досвіду учасників з Польщі, Словаччини, регіонів України, пропозицій щодо Конкурсу і подальших заходів (за участі гостей і ліцеїстів).виставка робіт учасників Конкурсу, інформаційних та фотоматеріалів, пов’язаних з Європейською і Євроатлантичною інтеграцією

Нагородження переможців від Оргкомітету, державних установ, дипломатичних місій і громадських організацій (час має бути уточненим).

Концерт силами учасників та Ліцею, неформальне спілкування

·         Тематика і зміст запитань тесту ( як і окремі джерела - Освітній пакет  «Євроатлантична інтеграція : досвід Польщі і України», видання ЄС, НАТО), залишаються, пов’язаними з інтеграційними процесами (зокрема, в сфері безпеки) і відповідними інституціями, участю в них України та, враховуючи міжнародний характер Конкурсу, Польщі і Словаччини, їх відносинами з Україною.

·         Передбачаються: презентації окремих (можливо, за бажанням, есе, або підготовленого, заздалегідь, проекту спільного  Комюніке учасників конкурсу, з питань, пов’язаних з загальною темою, в форматі, наближеному до документів ЄС, НАТО, а також  - проведення спеціальної (можливо, комп’ютерної) гри, які, крім обізнаності, мають показати вміння спілкуватися англійською мовою.

·         Запрошуємо учасників прийняти участь в конкурсі на кращий проект логотипу Конкурсу, який після спільного обговорення, буде затверджено  28 листопада та святковому концерті учасників та Ліцею та Виставки кращих робіт та матеріалів, пов’язаних з інтеграційними процесами, які будуть далі знаходитися в Ресурсному центрі з цих питань на базі школи №41.

·         Інформацію про підтвердження приїзду з урахуванням програми заходу, зазначених учасників (ПІБ, та їх контактні данні) та Ваші пропозиції щодо проекту Комюніке, участі у Виставки та концерті тощо надсилайте на електронну адресу організаторів: Тел/факс: 489 25 38; 236 42 25 е- mail : acu 2003@ ukr . net Olena_Onatc@inet.ua               www.civicua.org ,     www.nceai.gov.ua ; www.usha.org.ua Дорожні витрати( ж/д куп або автобус), узгоджених з Оргкомітетом учасників будуть відшкодовані за умови надання необхідних документів(ксерокопії зворотнього квитка та паспорта або іншого документа, свідоцтва тощо).

·           Прохання до запрошених представників і партнерів в регіонах надіслати або привезти інформацію :фото інші матеріали про результати попередніх етапів Конкурсу(які містять загальні оцінки щодо бази і кількості учасників, залучення  державних установ, НДО, проблем та пропозицій щодо шляхів їх вирішення.)     Чекаємо на зустріч

                        З повагою

            

             Співголови Оргкомітету Конкурсу

            

             Президент АКШУ                                                         Віце-президент АРУ

          Олена Онаць                                                                 Олег Кокошинський

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1288 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0