Головна » 2007 » Листопад » 26 » Міжнародна конференція «В напрямку спільної зони правової держави в Центрально-Східній Європі: досвід України та Польщі»
17:31
Міжнародна конференція «В напрямку спільної зони правової держави в Центрально-Східній Європі: досвід України та Польщі»
7 грудня 2007 року відбудеться міжнародна конференція «В напрямку спільної зони правової держави в Центрально-Східній Європі: досвід України та Польщі»
 
Захід організовано Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва спільно із Інститутом Косцюшкі – Інститутом Європейської інтеграції (Краків, Польща) за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі.

Дана конференція проводиться у межах спільного україно-польського проекту, спрямованого на обмін досвідом між експертними групами України та Польщі щодо розвитку економіки двох країн. Тематика проекту та конференції охоплює транскордонну співпрацю і була визначена згідно діагностики територій, де є дефіцит або дисфункція демократичних механізмів і механізмів вільної ринкової економіки на Україні.

Конференція має на меті поширити спільний аналітичний звіт українських та польських фахівців. У роботі конференції візьмуть участь провідні українські та польські експерти, які презентують детальний аналіз стану охорони прав інвесторів та ліквідації бар’єрів росту в Україні та Польщі. Особливий наголос буде зроблений на аналізі реформ у сфері підприємництва та іноземних інвестицій, виробленні рекомендацій у правовому секторі економіки щодо боротьби з корупцією та рейдерством, а також прогнозуванні розвитку інноваційного потенціалу в Україні з
урахуванням польського досвіду. До участі в конференції також запрошуються депутати відповідних комітетів Верховної Ради України, державні службовці, аналітики, працівники та студенти вищих навчальних економічних закладів, підприємці та журналісти.

З огляду на вищевказане запрошуємо Вас взяти участь у роботі даного заходу. Конференція відбудеться 7 грудня 2007 року у конференц-залі Українського Дому за адресою: вул. Хрещатик, 2.

Початок реєстрації: 9:30. Початок заходу: 10:00

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1019 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0