Головна » 2007 » Листопад » 30 » “Презентація Аргентинської Республіки” в Київській ТПП
17:00
“Презентація Аргентинської Республіки” в Київській ТПП
Київська торгово-промислова палата спільно з Посольством Аргентинської Республіки в Україні 6 грудня 2007 р. з 14:00 до 16:00 проводять інформаційний захід “Презентація Аргентинської Республіки” (робоча назва) за участю керівного складу Посольства Аргентинської Республіки в Україні, включаючи пані Посла.
 
Під рас роботи будуть представлені можливості та шляхи розвитку економічного співробітництва з підприємницькими колами Аргентини. Основні тези доповідей учасників заходу: показники розвитку економіки Аргентини, сектори економіки, які розвиваються найбільш динамічно, механізм виходу на Аргентинський ринок, та ін.
Участь в даному заході надасть можливість передати свої конкретні пропозиції зі співробітництва з аргентинськими партнерами, а також отримати відповіді на запитання. По закінченню презентації відбудеться фуршет з дегустацією аргентинських вин та блюд національної кухні.

Участь в презентації безкоштовна. Місце проведення презентації: конференц-зал Київської ТПП (кімн. 804, 8-й поверх ), вул. Б. Хмельницького, 55.
Початок реєстрації учасників о 13:30.
Запрошуємо Вас та Ваших представників до участі в даному заході!
Для участі прохання передати заявку з зазначенням П.І.Б., посади учасника/учасників та контактних реквізитів.

Для передачі заявки та отримання додаткової інформації звертатись до відділу зовнішньоекономічних з’язків Київської ТПП:
тел./факс: +38 (044) 482-04-35, 482-04-34
e-mail:
sjs@kiev-chamber.org.ua, sa@kiev-chamber.org.ua
Ладогубець Сергій Артемович – начальник відділу,
Сердюченко Юлія – експерт відділу.

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1169 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0