Головна » 2007 » Грудень » 12 » Конференція «Правове забезпечення енергетичної безпеки України».
18:27
Конференція «Правове забезпечення енергетичної безпеки України».

Українсько-Європейський дорадчий центр з питань законодавства спільно з Національною академією наук України організовує конференцію «Правове забезпечення енергетичної безпеки України».
 
Конференція відбудеться 18 грудня 2007 року о 10.00 у приміщенні конференц-залу готелю «Рів’єра на Подолі».
Конференція присвячена питанням впливу українського законодавства на енергетичну безпеку держави в середньостроковій та довгостроковій перспективі. Задля кращого розуміння стратегічних цілей України, енергетична, екологічна та транспортна політика ЄС будуть розглядатись саме з точки зору безпеки постачання енергоресурсів. В ході конференції учасники розглядатимуть проблеми, що є в енергетичному секторі України на сучасному етапі та шляхи їх подолання, питання адаптації національного законодавства до acquis ЄС в цьому контексті та перспективи покращення законодавчого забезпечення енергетичної безпеки.

До участі в конференції UEPLAC запрошує спеціалістів та науковців з Національної академії наук, Міністерства палива та енергетики, Міністерства з питань охорони навколишнього природного середовища, Міністерства юстиції, Міністерства економіки, Національної Агенції з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів та інших провідних установ. Конференція проводитиметься головним експертом UEPLAC з питань енергетики, довкілля та транспорту, спеціальним радником Комісара ЄС з питань енергетики паном Юрісом Озолінсом та представниками Інституту держави та права ім. В.М. Корецького НАН України. Висновки та рекомендації, напрацьовані під час конференції, будуть використані в процесі адаптації законодавства України до acquis ЄС.

Контактна особа: Катерина Шморгун (044) 278 85 69

________________________________________

UEPLAC фінансується Європейським Союзом та виконується European Consultants Organisation (ЕСО) у консорціумі з THALES Services SAS, STELLA Consulting, ESTEP та EFICOM. Дата закінчення роботи Проекту: 16 липня 2009р.
 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 952 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0