Головна » 2007 » Грудень » 18 » Ударна десятиденка з життя Ліги "ДИПКОРПУС"
21:30
Ударна десятиденка з життя Ліги "ДИПКОРПУС"
17 грудня
Директори політичного та інформаційного департаменту В. Гусєв та О. Іванців разом із заступником Голови Ради Молодіжного руху "МОДОС" О. Михайловим взяли участь у роботі Конференції з обговорення плану заходів щодо реалізації Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства, що проходила у Національній Академії Наук України.
У другій половині дня делегація з Маріуполя відвідала Представництво Європейської комісії в Україні та взяла участь у круглому столі,  де представники українського громадянського суспільства презентували їх внесок в галузях, зазначених, що стосуються розділу "Політичний діалог та реформа" Плану Дій ЄС та України.
 
Легат київського осередку Ліги Н.Сад представляла "ДИПКОРПУС" на Церемонії відкриття фотовиставки про історію Української дипломатичної служби та презентації ювілейних видань у Дипломатичній академії України.
 
16 грудня
Уповноважений представник Ліги у м. Києві В. Світличний відвідав 5 зустріч проекту "Маріуполь-на-Дніпрі": земляцтво маріупольців Києва. У зустрічі взяли участь також легати О. Іванців та К. Папазова.
 
17 грудня
Директор інформаційного департаменту О. Іванців разом з представниками Правління Клубу дипломатів України відвідала Конференцію «Європейська та євроатлантична інтеграція України - нові перспективи та виклики».
 
14 грудня
Легат маріупольського центрального осередку С. Артамонов та уповноважений представник Ліги "ДИПКОРПУС" у м. Запоріжжі І. Горбачова взяли участь у Форумі молодіжної дипломатії, що відбувся у МЗС. У заході взяли участь численні представники громадських організацій, що переймаються народною дипломатією, школярі та студенти.
 
Директор департаменту безпеки та трансатлантичного співробітництва А. Янченко взяв участь у спільній зустрічі представників Інформаційних центрів Європейського Союзу в Україні та Бєларусі. Нагадаємо, що саме за сприяння Ліги у Маріуполі було відкрито пункт європейської інформації при Маріупольському державному гуманітарному університеті.
На тижні також було погоджено проведення Європейського тижня-2008 у Маріуполі, кульмінацією якого стануть заходи 24 травня за участі заст. Голови Представництва ЄК в Україні Д. Шюбеля.
 
Директор інформаційного департаменту О. Іванців та легат київського осередку Ліги Н. Сад взяли участь у черговій зустрічі переможниць програми "Перший крок до успіху".
 
13 грудня
Легат київського осредку Н. Сад провела перемовини з керівником клубу дитячої дипломатії Центру дітей та молоді Т. Бжезовською щодо співпраці у проведенні конкурсу з актуальних питань зовнішньої політики для молоді віком до 20 років.
 
Увечорі того ж дня Н. Сад представляла Лігу на урочистому прийомі з нагоди Річниці Незалежності Республіки Казахстан.
 
10-11 грудня
Представники Молодіжного руху "МОДОС" О. Михайлов та І. Шуліков разом з легатом С. Артамоновим відвідали заходи Інститут ліберального суспільства, присвячені гендерній рівності.
Яскраві виступи наших колег про необхідність ламання стереотипів про наявну в державі нерівність стали окрасою цих заходів та викликали численні позитивні відгуки.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1012 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0