Головна » 2007 » Грудень » 18 » Ярмарок інноваційних ідей молоді 2008. Україна – Білорусь – Молдова
21:39
Ярмарок інноваційних ідей молоді 2008. Україна – Білорусь – Молдова
Світовий банк запрошує молодіжні організації, та організації, що працюють з молоддю, взяти участь у конкурсі інноваційних ідей "Обери своє майбутнє сьогодні".

Що таке Ярмарок інноваційних ідей:

Ярмарок інноваційних ідей є програмою грантів Світового банку, що фінансує інноваційні проекти невеликого масштабу шляхом відкритого та прозорого конкурсу. Головною метою цього конкурсу є знайти та підтримати креативні рішення найактуальніших соціальних та економічних проблем сьогодення, підтримати ідеї, які принесуть реальні результати та мають потенціал для подальшого поширення.

Що таке Ярмарок інноваційних ідей молоді 2008 для України, Білорусі та Молдови:

Ця програма має дві головні цілі:

1. Знайти та підтримати через відкритий та прозорий конкурс інноваційні ідеї невеликого масштабу, спрямовані на вирішення молодіжних проблем.
2. Створити платформу для участі організацій громадянського суспільства, особливо тих, що залучені до вирішення проблем молоді.

Темою Ярмарку інноваційних ідей для молоді для України, Білорусі та Молдови визначено «Обери своє майбутнє сьогодні» із двома відповідними підтемами «Покращення можливостей працевлаштуваття молоді» та «Перехід до здорового способу життя».

Ярмарок інноваційних ідей 2008 розпочинає прийом заявок на надання грантів від організацій, що працюють у галузі молодіжного розвитку.

Гранти до 20 000 доларів США
Подача заявок до 18 січня 2008 року.

Детальну інформацію та форму заявки можна знайти на Інтернет-сторінці Світового банку в Україні

Джерело : Світовий банк в Україні

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 1110 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0