Головна » 2008 » Січень » 8 » Нова навчальна програма для депутатів
19:40
Нова навчальна програма для депутатів

Волинський ресурсний центр оголошує конкурсний відбір 75 молодих новообраних депутатів малих міст та селищ Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької областей для участі у серії безкоштовних навчань, які відбудуться впродовж березня-червня 2007 року.

До уваги органів місцевого самоврядування,
регіональних та місцевих осередків політичних партій Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької областей


Навчальна програма складається з двох дводенних семінарів-тренінгів на теми:
• „Парламентські процедури”,
• „Налагодження зв’язків з громадськістю”.

Волинський ресурсний центр забезпечить проживання та харчування учасників навчальної програми, а також необхідні навчальні матеріали (не відшкодовуються кошти проїзду до місця проведення семінару). Міста (обласні центри), у яких проводитимуться семінари, будуть визначені після відбору учасників, щоб забезпечити зручність доїзду.

Для участі в конкурсі молоді (до 35 років) новообрані депутати повинні до 15 лютого 2008 року надіслати анкету (в приєднаному файлі):
• поштою на адресу: м. Рівне, 33028, а/с 201, або
• факсом (0362) 22-31-75, або
• на електронну скриньку
vrc@vrc.rv.ua

Більш детальну інформацію про конкурс можна отримати за тел.:
(0362) 22-31-75, або 050-140-53-16. Координатор проекту Руслана Стасюк.

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ З ІНШИХ ОБЛАСТЕЙ! Проект передбачає проведення навчань для депутатів ВСІХ регіонів України (впродовж 2008-2009 років). Наступна хвиля тренінгів буде проводитися для північної частини України (Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська області). Оголошення конкурсного відбору для даних областей здійснюватиметься в березні 2008 р. на веб-сайті Волинського ресурсного центру та порталі «Громадський простір»

Навчальна програма відбуватиметься в рамках проекту Волинського ресурсного центру „Поширення демократичної культури в малих містах та селищах України” за фінансової підтримки Демократичного фонду ООН, наданої через Програму Розвитку ООН в Україні.


Автор: Волинський ресурсний центр
Категорія: Стажування | Переглядів: 913 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0