Головна » 2008 » Січень » 15 » Міжнародний дебатний турнір SPE
08:15
Міжнародний дебатний турнір SPE

Маємо нагоду повідомити вам, що 18-20 квітня ц.р. в рамках Міжнародного нафтового форуму в КазНТУ в м. Алмати, Казахстан, відбудеться Міжнародний дебатний турнір SPE.  

Як повідомили організатори турніру SPE , участь в цьому заході традиційно приймають команди з країн СНД та найсильніші дебатні «зубри» республіки Казахстан!

Для реєстрації до участі у турнірі необхідно до 15 січня 2008 р. надіслати на адерсу natawa .vip @ gmail . com , indi _ra @ mail . ru наступну інформацію: прізвище, ім'я, по-батькові, університет, місто, організація (ліга), іншу інформацію на ваш розсуд.

Остаточна інформація щодо проживання та харчування буде повідомлена зареєстрованим учасникам організаторами пізніше. Окрім того, очікуються якісь дуже цінні призи від нафтових компаній, які є спонсорами турніру. Просимо вас, якщо ви зареєструєтесь, повідомити про це Дебатній Академії, щоб ми надали можливу організаційну та фінансову підтримку вашій команді.

Вважаємо, що участь в цьому заході сприятиме вдосконаленню дебатної майстерності, обміну досвідом із дебатерами СНД, підвищенню іміджу української дебатної спільноти та Дебатної Академії у світі!

P .S. Звертаємо вашу увагу, що на ці ж дати (18-20 квітня) Дебатною Академією заплановано проведення Всеукраїнського англомовного дебатного турніру в м. Києві.

 

З найкращими побажаннями,

 

Анастасія Москаленко

Віце-президент Академії

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 885 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0