Головна » 2008 » Січень » 17 » Навчальні візити і стажування для розвитку 2, Гдиня, Польща
22:03
Навчальні візити і стажування для розвитку 2, Гдиня, Польща

Протягом березня - квітня 2008 року Центром Співпраці Молоді в місті Гдиня, Польща, реалізується проект «Навчальні візити і стажування для розвитку 2». У рамках проекту буде реалізовано декілька навчальних візитів для молодих людей - студентів та представників громадських організацій з України, Білорусії та Молдови.

Навчальні візити - це чудова можливість познайомитися з Польщею, дізнатися більше про адміністративну та освітню системи, а також про бізнес, ЗМІ, урядові та громадські організації, відкрити для себе польську культуру, історію та багато іншого.

Всю цю інформацію учасники отримують під час неформальних зустрічей з людьми, які працюють в різних сферах і досягли певних успіхів.

Зустрічі проходять безпосередньо на території різних організацій, що дає можливість не тільки поспілкуватися з працівниками та отримати відповіді на запитання, що цікавлять, але й побачити на власні очі, як і де вся ця робота втілюється в життя.

В рамках програми будуть організовані семінари, майстер-класи, лекції, бесіди, екскурсії, учасники відвідають Гдиню, Гданськ, Сопот та інші міста пiвнічної Польщі.

Говоритиметься про польську трансформацію, історію, громадські організації, студентське життя та про взаємозв'язок між нашими країнами.

Що потрібно для участі в навчальному візиті ?
- Вік від 18 до 25 років
- Вільне володіння російською мовою
- Наявність закордонного паспорту
- Кандидатам необхідно заповнити анкету і як можна скоріше надіслати її, при виборі учасників також буде звертатися увагу на те, коли була надіслана анкета, перевага буде на стороні тих кандидатів, які надіслали її раніше.

Організатори залишають за собою право виборy учасників.

Кандидати, яких запросимо до участі, отримають підтвердження, детальну інформацію про програму стажування, а також лист –запрошення для відкриття візи.

Детальніше - у додатку.

Категорія: Стажування | Переглядів: 947 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0