Головна » 2008 » Січень » 25 » ТРИВАЄ ДОСЛІДЖЕННЯ «ОЦІНКА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРИНЦИПУ ПАРТНЕРСТВА У КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПОЛІТИКИ СУСІДСТВА»
21:11
ТРИВАЄ ДОСЛІДЖЕННЯ «ОЦІНКА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРИНЦИПУ ПАРТНЕРСТВА У КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПОЛІТИКИ СУСІДСТВА»

Січень, м. Київ. Ресурсний центр «Гурт» та Європейська служба громадянської дії (ECAS) запрошують представників організацій громадянського суспільства, що працюють в Україні, взяти участь у проведенні оцінки впровадження принципу партнерства у країнах Європейської політики сусідства (ЄПС).

 

Основною метою є оцінка ролі громадянського суспільства країн ЄПС у розробці, реалізації та моніторингу політик та програм ЄС. Зважаючи на труднощі, які виникають на рівні ЄС та на національному рівні щодо застосування принципу партнерства, результатом опитування, що проводиться, повинні стати більш детальні рекомендації та документ щодо покращення впровадження принципу партнерства.

 

Принцип партнерства як інструмент покращення ефективності пропонованих громадянським суспільством стратегій є частиною Плану дій у рамках Європейської політики сусідства. Недавно прийняті постанови щодо інструментів політики сусідства досить чітко зазначають, що представники громадянського суспільства є не тільки потенційними отримувачами фінансування ЄС, але також важливими партнерами у процесі формування політик ЄС та програм. 

 

Для участі в опитуванні потрібно заповнити анкету, яка складається з 3-ьох частин:

Вступна частина, що складається із загальних запитань

Друга частина, яка описує теперішню ситуацію діалогу між ЄС та громадянським суспільством країн ЄПС на рівні політик та програм

Третя частина містить в більшості відкриті запитання, які стосуються перешкод та можливих шляхів покращення впровадження принципу партнерства.

 

Респонденти також запрошуються додавати будь-які інші аспекти та надсилати супроводжуючі документи (включаючи звіти, дослідження, видання тощо), що доповнюють подану в анкеті інформацію. 

 

Анкету можна отримати на веб-сайті РЦ «Гурт» за адресою: www.gurt.org.ua

Заповнені анкети просимо надсилати до 8 лютого 2008р. на адресу info@gurt.org.ua.

 

КОНТАКТИ
 
Ресурсний центр «ГУРТ»

е-пошта info@gurt.org.ua.

Тел. 8 044 296 1052

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 870 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0