Головна » 2008 » Лютий » 12 » Презентація програми Волонтери ООН
19:10
Презентація програми Волонтери ООН

Ви ще ніколи не чули про волонтерський підрозділ ООН? Або чули, але у вас ще є сумніви стосовно того, чи можете ви стати волонтером ООН?

Тоді приходьте на презентацію, яка відбудеться в Представництві ООН в Києві, 27 лютого о 19.00 годині.

"Коли ви берете участь в програмі ВООН, у вас з’являється унікальна можливість побачити країни Третього світу і зрозуміти краще людей, які там живуть, їх культуру і традиції. Чому б не скористатися перевагами такої пропозиції?"

Ігор Петровський, волонтер ВООН в Південній Африці.

Дійсно, чому б, маючи значний досвід та знання, не приєднатись до програми ВООН і розпочату свою міжнародну кар’єру в якості волонтера?

Як подати заявку в міжнародну базу даних волонтерів ВООН?

Що ми очікуємо від кандидатів?

Яку користь і переваги ви матиме з цього?

Ми із задоволенням відповімо на ці та інші ваші запитання протягом презентації програми, яка відбудеться 27 лютого, о 19.00 в Представництві ООН. У вас також буде можливість почути історії з «перших вуст», від українців і іноземців, які працювали або й досі працюють як волонтери ВООН в Україні і за її межами.

Аби зареєструватися для зустрічі і отримати біль детальну інформацію, будь ласка, зателефонуйте за номером (044) 253-93-63, або надішліть електронне повідомлення на адресу unv@undp.org.ua(вказавши в темі «Презентація ВООН») не пізніше 26 лютого.

Джерело : Представництво ООН

Автор : Анна Бєлоусова

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 900 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0