Головна » 2008 » Лютий » 19 » Міжнародна дискусія навколо Косового
21:17
Міжнародна дискусія навколо Косового

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ КОСОВОГО: “Погляд з ЄС – Погляд з України”

Стань учасником міжнародної дискусії “НАША ХАТА НЕ СКРАЮ!”! Долучайся та долучай друзів у реальному та віртуальному форматах!

Незалежність Косового - подія, яка не може залишитися лише у звітах Міністерства закордонних справ. Які емоції викликає вона у тебе? Це - прецедент у світовій політиці? Це – зразок подвійних стандартів та торжества права сильного? Це - болючий удар по братньому сербському народу? Це - спонукання до дії усіх борців за незалежність від Басконії і Абхазії до Тайваню?Урешті, що тепер маємо говорити коли на порядку денному з’явиться черговий северодонецький з’їзд?

Не будь байдужим! Сьогоднішні події – привід осмислити сучасних хід історії, привід довести, що українська хата цього разу не зкраю!

Українська молодь прагне обговорити проголошення незалжності Косового з двох позицій: Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” та Союз українських студентів Німеччини стартують проект обговорення незалежності Косового у форматі “Погляд з ЄС – Погляд з України”.

Наразі висловись на загальнодоступному інтернет-форумі http://www.dipcorpus.at.ua/forum/2-2-1!

Зараз готується кілька круглих столів – орієнтовно 1 у Маріуполі та 2 у Києві, на яких зацікавлене студентство обговорить подію та її наслідки для України.

Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” та Союз українських студентів Німеччини запрошують ТЕБЕ організувати подібні обговорення у твоєму населеному пункті!

Узагальнені висновки ми презентуємо урядовим структурам та міжнародним організаціям! Українці мають винести вагомі уроки з цієї події, а не відбутися формальним приєднанням до заяв провідних країн!

 

Автор: Світличний Василь, Уповноважений представник Ліги “ДИПКОРПУС” у м. Києві (dipcorpus-mdgu@ukr.net)

Джерело: Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” (www.dipcorpus.at.ua)

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 893 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0