Головна » 2008 » Лютий » 27 » «Яка проблема тебе турбує? Зніми про неї свій фільм»
21:13
«Яка проблема тебе турбує? Зніми про неї свій фільм»

Організація Об'єднаних Націй оголошує конкурс для молоді: «Яка проблема тебе турбує? Зніми про неї свій фільм». У конкурсі можуть брати участь молоді люди у віці від 15 до 24 років. Для участі у конкурсі, потрібно відзняти короткий кліп/ролик (30-120 секунд) на актуальні проблеми сьогодення.

Мета та теми конкурсу 2008 року

Мета конкурсу - залучити студентів та учнів у діалог щодо проблем людства через сучасні медіа-технології.

Конкурс, який буде відбуватися цього року вже в четвертий раз, має шість головних тем: зміна клімату, права людини, мир, толерантність, міграція та інтелектуальна власність.

Термін та умови конкурсу

Для участі у конкурсі, потрібно відзняти короткий кліп/ролик (30-120 секунд) на вищезазначені теми або інші соціальні проблеми, які молода людина вважає важливими та завантажити його на сайт www.filmyourissue.com.

Бажаючі брати участь у цьому конкурсі можуть зареєструватися на вказаному веб-сайті та більш детально ознайомитись з умовами конкурсу та фільмами, які перемогли минулого року.

Останній термін подачі робіт - 14 квітня 2008 року.

Нагороди

Один з головних призів для переможців - літнє стажування на кіностудії Universal Pictures та участь у церемонії нагородження, що відбудеться в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку.

Крім нагород за найкращий сюжет на тему зміни клімату, міжнародної міграції, миру та толерантності, ООН пропонує спеціальну нагороду за найкращий фільм щодо захисту прав людини у рамках кампанії до 60-ї річниці підписання Загальної Декларації про права людини, яка відбувається по всьому світу цього року.

Всесвітня організація інтелектуальної власності також підготувала спеціальний приз для найкращого фільм на тему інтелектуальної власності.

Більше інформації:

Представництво ООН в Україні: Вероніка ВАЩЕНКО, Veronika.Vashchenko@un.org.ua

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

+38.044.253.93.63.
Web-site:
http://www.un.org/Pubs/chronicle/fyi, http://www.filmyourissue.com/.

Джерело : Представництва ООН в Україні

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 982 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0