Головна » 2008 » Березень » 6 » Конкурс «Ти обираєш своє майбутнє»
21:18
Конкурс «Ти обираєш своє майбутнє»

Конкурс «Ти обираєш своє майбутнє»
Lazarski School of Commerce and Law (Warsaw, Poland) оголошує Міжнародний конкурс есе для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та інших навчальних закладів, які дають повну середню освіту в Азербайджані, Вірменії, Грузії, Казахстані, Молдові, Росії, Україні

Для участі в конкурсі приймаються есе написані польською і англійською мовами.
Учасники, учні 11 класів, зацікавлені в навчанні в Lazarski School of Commerce and Law на англомовній програмі і отримані знижки на оплату цієї програми, повинні написати есе англійською мовою.
Есе (від 1 до 3 сторінок друкованого тексту чи відповідний об’єм рукописного тексту) з підписом:
• Ім’я та прізвище;
• адреса проживання, індекс, номер контактного телефону, електронна пошта;
• назва навчального закладу, клас (група), в якому автор навчається.

Теми есе:
Для учнів 10 класів: «Європейські цінності: за і проти» («Wartości europejskie: za i przeciw», «European values: pros and cons»
Для учнів 11 класів: «Глобалізація: загрози чи можливості» ( «Globalizacja: zagrożenia i możliwości», «Globalization: threats and possibilities»

Есе відправляйте на поштову адресу Lazarski School of Commerce and Law з поміткою на конверті «Ти обираєш своє майбутнє» чи на электронну скриньку abiturient@lazarski.edu.pl з темою листа «Конкурс» до 20 квітня 2008р. Результати конкурсу будуть підбиті конкурсною комісією 1 травня 2008р.

Переможці конкурсу отримають наступні нагороди:
I місце (10, 11 класи) – диплом, МР3-плейер и pendrive 2GB, сувеніри від LSC.
I місце (11 клас) - право на безплатний перший рік навчання в Lazarski School of Commerce and Law на польськомовній програмі чи півроку на англомовній програмі.
II місце (10, 11 класи) –диплом, pendrive 2 GB, сувеніри від LSC.
II місце (11 клас) - право на знижку в розмірі 60% оплати за перший рік навчання в Lazarski School of Commerce and Law на польськомовній програмі навчання чи 30 % оплати на англомовній програмі.
III місце (10, 11 класи) – диплом, pendrive 2 GB, сувеніри від LSC.
III місце (11 клас) - право на знижку в розмірі 40% оплати за перший рік навчання в Lazarski School of Commerce and Law на польськомовній програмі навчання чи 20 % оплати на англомовній програмі.
IV-X місце (10, 11 класи) – сувеніри від LSC.
Всі учасники конкурсу одержать дипломи про участь.

Організатор конкурсу залишає за собою право повного чи часткового публікування робіт учасників конкурсу.

Чекаємо Ваших робіт.
abiturient@lazarski.edu.pl або телефонуйте за номером: +48 512 361 422.

Інформатор
Щоб отримати Інформатор Lazarski School of Commerce and Law 2008/2009, в якому деталізовано інформацію про навчальний заклад, відправте лист на электронний адрес:abiturient@lazarski.edu.pl, вказавши ім’я, поштову адресу, індекс чи на адресу Lazarski School of Commerce and Law. Тема листа: “Informator”.
Джерело : Lazarski School of Commerce and Law (Warsaw, Poland)
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 903 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0