Головна » 2008 » Березень » 19 » ЗАПРАЦЮВАЛА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЄЮ З ПИТАНЬ АДАПТАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА (СУІ)
22:05
ЗАПРАЦЮВАЛА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЄЮ З ПИТАНЬ АДАПТАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА (СУІ)

Українсько-Європейський дорадчий центр з питань законодавства (UEPLAC) завершив базову розробку та наповнення Системи управління інформацією з питань адаптації законодавства (СУІ) і запускає тестову версію системи за адресою http://mis.ueplac.kiev.uaдля громадського обговорення.

У системі зібрано та систематизовано інформацію та основні документи у сфері адаптації українського законодавства до acquis communautaire (правового доробку Європейського Союзу), інформацію щодо стану їхнього виконання та результатів моніторингу, і таким чином СУІ забезпечує відслідковування наближення правої системи України до сумісності з правовим простором ЄС.

В ході розробки системи використано найкращий досвід та практику нових держав-членів Європейського Союзу, а також країн-кандидатів та країн, що залучені до процесу стабілізації та асоціації з ЄС.

Структура системи заснована на зобов'язаннях України та цілях, визначених Угодою про партнерство і співробітництво 1994 р. та Планом дій Україна – ЄС 2005 р., а також національним законодавством та державними програмами у сфері адаптації законодавства України до acquis ЄС. Разом з тим, система здійснює моніторинг прогресу України у досягненні вимог трьох Копенгагенських критеріїв, що висуваються до кандидатів на членство в ЄС, зокрема у всіх 35-ти сучасних сферах acquis communautaire.

З коментарями щодо тестової версії Системи звертайтесь на електронну адресу, вказану в контактах.

КОНТАКТИ
Представництво Європейської Комісії в Україні
Тел.: +38 044 253 30 20

 
 

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 893 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0