Головна » 2008 » Березень » 21 » Запрошення на пряму трансляцію в Києві прес-конференції комісара ЄС Фереро-Вальднер
20:49
Запрошення на пряму трансляцію в Києві прес-конференції комісара ЄС Фереро-Вальднер

Представництво Європейської Комісії запрошує вас на пряму трансляцію прес-конференції комісара ЄС Фереро-Вальднер, яка відбудеться в Брюсселі 3 квітня з 12:30 до 13:00. Європейська Комісія презентуватиме результати поглибленої співпраці ЄС з країнами-сусідами (включаючи Україну) за минулий рік та прогрес у підтримці проведення реформ. Цього дня також буде оприлюднений відповідний звіт щодо України, в якому будуть окреслені головні досягнення та подальші кроки щодо реформ.
Пряма трансляція прес-конференції відбудеться в Представництві Єврокомісії в Україні (м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 10). Повідомляємо, що кількість місць для українських журналістів складає 15. Кінцевий термін реєстрації для участі в заході – 28 березня 2008 року. Прес-конференція відбудеться англійською мовою, без перекладу.

Одразу після прямої трансляції з Брюсселю відбудеться прес-конференція голови Представництва Єврокомісії в Україні, Посла Іена Боуга, на якій буде надано більш детальну інформацію стосовно звіту по Україні.

Для отримання акредитації на цю пряму трансляцію прес-конференції з Брюсселя, прохання зв’язуватися з паном Давидом Стуліком (david.stulik@ec.europa.eu, +380-96-438-03.24) до п’ятниці, 28 березня.
 

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 839 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0