Головна » 2008 » Березень » 22 » Міжнародна конференція “Підвищення прозорості переговорного процесу з Європейським Союзом: міжнародний досвід та уроки для України”
18:20
Міжнародна конференція “Підвищення прозорості переговорного процесу з Європейським Союзом: міжнародний досвід та уроки для України”

Нова Посилена Угода між Україною та ЄС, переговорний процес щодо якої триває сьогодні, матиме величезний вплив на внутрішню політику України та на різні сфери життєдіяльності країни. Зважаючи на це, представників громадянського суспільства турбує брак відкритого обговорення перспектив розвитку відносин між ЄС та Україною у різних напрямках, визначених Угодою. 28 березня у Києві відбудеться Міжнародна конференція “Підвищення прозорості переговорного процесу з Європейським Союзом: міжнародний досвід та уроки для України”.

Організатори:
Міжнародний фонд “Відродження” у партнерстві з Делегацією України для участі у переговорах з ЄС щодо укладення нового базового договору між Україною та ЄС

Час та місце проведення:
Київ, 28 березня 2008 р.
(готель «Русь», вул. Госпітальна, 4)
Реєстрація учасників конференції – з 9.30 до 10.00

Саме тому конференція спрямована на представлення в Україні цікавого досвіду щодо переговорного процесу з ЄС тих країн, що його мають. Зокрема - це країни Центрально-Східної Європи і Західних Балкан. На конференції обговорюватимуться наступні питання: механізми, за допомогою яких переговорна делегація / уряд тієї чи іншої країни проводили консультації з представниками громадянського суспільства та групами інтересів та інформували громадськість про переговорний процес; кампанії “адвокасі” з боку громадських організацій з метою впливу на офіційну переговорну позицію їхньої країни; а також рівень висвітлення переговорного процесу у ЗМІ.

У конференції, крім українських учасників, братимуть участь експерти та фахівці з Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Сербії, Хорватії, Латвії, Литви та Естонії, представники органів державної влади, громадських організацій та ЗМІ України, представники дипломатичної та донорської спільноти в Україні.

Попередній порядок денний додається. Для участі у конференції потрібно зареєструватися за тел. (044) 461 95 00 чи електронною поштою nakonechna@irf.kiev.uaне пізніше ніж 24 березня 2008 року.

Контактна особа - Дарина Наконечна, координатор проектів Європейської програми МФВ.

Більш детальна інформація про конференцію та відповідний проект Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження” незабаром з’явиться на порталі Європейський простір www.eu.prostir.ua, та на веб-сторінці МФВ www.irf.kiev.ua.


Джерело : Міжнародний фонд "Відродження"
ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 796 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0