Головна » 2008 » Березень » 25 » Cтажування у Федеральному міністерстві закордонних справ і, принагідно, в інших німецьких установах.
20:07
Cтажування у Федеральному міністерстві закордонних справ і, принагідно, в інших німецьких установах.

Федеральне міністерство закордонних справ запрошує цього року групу молодих співробітників державної служби України на стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ і, принагідно, в інших німецьких установах.
 

Участь можуть брати:
- співробітники державної служби України, як національного, так і регіонального чи комунального рівнів,
· які ще не досягли 40-річного віку,
· володіють відмінними знаннями англійської мови (знання німецької мови вітаються),
· мають принаймні 1 рік професійного досвіду роботи у менеджменті сфери державного управління (середня ланка) і
· цікавляться зовнішньою політикою.
 

Від кандидатів очікується подання:
· листа-клопотання англійською мовою про участь у конкурсі, що має містити відомості про мотивацію клопотання (макс. 1 сторінка) і основне фахове коло інтересів у рамках стажування,
· біографію (з фотографією!) англійською мовою, що має містити також дані про дотеперішню професійну діяльність,
· підтвердження установи, в якій кандидат працює, з якого часу і в якій функції він там працевлаштований.
 
Листи-клопотання мають бути подані до Посольства Німеччини у Києві (відділ політики), вул. Б. Хмельницького, 25, 01901 Київ, до 30 травня 2008 року. Клопотання, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.
 
Спочатку Посольство зробить попередній відбір серед надісланих клопотань. Потім попередньо відібрані кандидати отримають нагоду особисто представити себе в Посольстві, де їм, серед іншого, належить скласти письмовий та усний тест англійською мовою.
Відібрані кандидати матимуть можливість пройти багатоденне стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина або, принагідно, в іншій німецькій установі у період з 20 по 31 жовтня 2008 року. Усі учасники отримають загальну суму на транспортні витрати, а також кишенькові гроші на весь період стажування і безкоштовне помешкання в Берліні. Медичну страховку на період перебування в Німеччині учасники повинні укласти самостійно.

Категорія: Стажування | Переглядів: 1089 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0