Головна » 2008 » Квітень » 10 » показ фільму «Анна. Сім років на передовій»
21:14
показ фільму «Анна. Сім років на передовій»

17:00, 14 квітня, м. Київ. Фонд ім. Фрідріха Еберта (Регіональне представництво в Україні та Білорусі) спільно з Київською медіа-профспілкою запрошують журналістів взяти участь у заході: Медіа-кіноклуб «На Сіновалі».

Відбудеться прем’єрний показ фільму «Анна. Сім років на передовій» ( Нідерланди, 2008, 78 хв., режисерки Маші Новікової);

Портрет російської журналістки Анни Політковської розкривається з допомогою архівних матеріалів та інтерв’ю з друзями та колегами.

До участі у заході запрошені письменник і перекладач книги Анни Політковської «Друга Чеченська» Іван Андрусяк, екс-голова політвиконкому партії «Ліберальна Росія» Хамід Дельмаєв, українські журналісти, які знали Анну й журналісти-документалісти.

Метою медіа-кіноклубу є популяризація демократичних і соціальних цінностей шляхом показу документальних фільмів та проведення публічних дискусій за участю громадсько-активних журналістів та запрошених експертів на важливі соціальні теми, підвищення журналістського інтересу до зазначених тем, наближення представників експертного середовища до медійників та привернення уваги громадськості до світового та українського документального кінематографу .

Медіа-кіноклуб збирається у ресторані «Сіновал» за адресою: вул. Саксаганського, 40

За акредитацією та додатковою інформацією звертайтеся до контактів.
Кількість місць для журналістів обмежена.

КОНТАКТИ
Ольга Веснянка
Е-пошта: ukrvesna@online.ua
Тел.: 8 050 334 66 04.
 

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 845 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0