Головна » 2008 » Квітень » 21 » КОНКУРС ПРОЕКТІВ ВІД ПРОГРАМИ МАТРА КАП
22:24
КОНКУРС ПРОЕКТІВ ВІД ПРОГРАМИ МАТРА КАП

Програма Матра КАП, що фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Нідерландів та адмініструється Посольством Королівства Нідерландів в Україні, запрошує українські організації громадянського суспільства (ОГС) до участі у конкурсі проектів щодо проведення навчальних тренінгів та семінарів з розвинення навичок публічної дипломатії та лобіювання громадських інтересів для регіональних та місцевих організацій громадянського суспільства.

До участі в конкурсі запрошуються офіційно зареєстровані досвідчені організації та аналітичні центри України, що мають або можуть залучити відповідних експертів та тренерів для проведення тренінгів та поділитися своїми найкращими практиками з менш досвідченими організаціями.

Термін виконання проекту не може перевищувати 12 місяців.

Максимальний бюджет конкурсу становить 400,000 гривень; максимальний бюджет проекту до 100 тис. гривень, залежно від запропонованих заходів. Організація повинна зробити власний внесок у виконання проекту (в грошовій чи іншій формі) у розмірі не менше 10% загальної вартості проекту. Аплікаційну форму можна знайти на сайті посольства www.netherlands-embassy.com.ua.

Один примірник проектної пропозиції українською та, бажано, англійською мовами необхідно надіслати поштою до Посольства Королівства Нідерландів до 1 липня 2007 року. Переможці конкурсу будуть оголошені після 1 серпня 2007 року шляхом повідомлення на сайті посольства.

Загальний конкурс Програми Матра КАП для всіх українських ОГС триває протягом року.

Пропозиції надсилаються поштою на адресу:

Посольство Королівства Нідерландів

Програма Матра КАП (конкурс з публічної дипломатії)

Контрактова площа, 7
01901 Київ

Із питань отримання додаткової інформації звертатися до контактів.

КОНТАКТИ
Людмила Біленко
Е-пошта:
Lyudmilla.bilenko@minbuza.nl
Тел.: +380 44 490 8220

Катерина Бардадим
Е-пошта:
Kateryna.bardadym@minbuza.nl
Тел.: +380 44 490 8219

 
 

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 1058 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0