Головна » 2008 » Травень » 12 » До всеукраїнського свята міжнародних відносин – залишилася доба!
20:48
До всеукраїнського свята міжнародних відносин – залишилася доба!

          До старту 1-го в українській історії загальнодержавного конкурсу з міжнародних відносин залишилася доба.

           Кілька годин тому про позитивне ставлення до ініціативи проведення змагання наряду з Міносвіти повідомило і Міністерство закордонних справ України. Таким чином, як профільне відомство з освіти, так і профільне професійне відомство вбачають доцільність та користь всеукраїнського змагання всіх зацікавлених міжнародними відносинами.

Серед останніх новин: до підтримки першого етапу додатково  долучилися Інститут Євроатлантичного співробітництва, Група стратегічних та безпекових студій, журнал МЗС “Зовнішні справи”.

Другий етап у м. Маріуполі, у якому візьмуть участь численні переможці першого туру проспонсорований потужною мережею супермаркетів побуттехніки “Волд Бест”, машинобудівним гігантом “Азовмаш” та Маріупольскою міськрадою передбачає також зустрічи та спілкування учасників з Послом Республіки Польща Я.Ключковським, Генеральним консулом Греції Ф. Костелленосом, Почесним консулом Кіпру К. Балабановим. Очікується і візит Посла Італії в Україні, представників дипкорпусу Російської Федерації.

Водночас, організатор свята – Ліга “ДИПКОРПУС” продовжує готувати нові і нові сюрпризи для всіх учасників першого в Україні свята дипломатії та міжнародних відносин, зареєструватися на яке можна до 06.00 ранку 13 травня 2008 р.

Подробиці – на сайті Ліги: http://dipcorpus.at.ua/news/2008-04-25-409

Запрошуємо усіх охочих долучатися до історичного проекту!
 
Контакти:
тел.: + 38 (097) 380-64-86
сайт: www.dipcorpus.at.ua   
e-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net
ICQ:  484294679
Переглядів: 844 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0