Головна » 2008 » Червень » 12 » Тренінговий курс: Підвищення обізнаності журналістів Донецького регіону з проблеми торгівлі людьми
07:57
Тренінговий курс: Підвищення обізнаності журналістів Донецького регіону з проблеми торгівлі людьми

Молодіжна Асоціація Громадських Ініціатив – МАГІ в межах проекту «Підвищення обізнаності журналістів Донецького регіону з проблеми торгівлі людьми» за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні запрошує журналістів та студентів факультетів журналістики Донецької області взяти участь у курсі тренінгів зі специфіки висвітлення проблеми торгівлі людьми.

 
Курс складається з наступних заходів:
1. Торгівля людьми: введення в проблему – тренінг, 1 день
2. Особливості висвітлення проблеми торгівлі людьми – тренінг, 1 день
3. Журналістське розслідування з торгівлі людьми – тренінг, 1 день
4. Стратегія взаємодії ЗМІ та НУО з метою протидії торгівлі людьми - тренінг, 1 день
5. Практика отримання і використання інформації з торгівлі людьми – творча майстерня, 1 день

Навчання спрямоване на підвищення кваліфікації журналістів з висвітлення актуальної на сьогоднішній день проблеми та професійної оцінки явищ, з якими стикаються жертви торгівлі людьми. По завершенню навчання слухачам буде запропонована участь у конкурсі журналістських робіт з висвітлення торгівлі людьми.

Для участі у навчальному курсі необхідно ознайомитись з умовами участі та заповнити і надіслати заявку/ Заявку можна замовити за адресою iniciatyvy@rambler.ru, до 10 червня з позначенням теми повідомлення: zapyt_ZMI.

Заповнені заявки приймаються до 22 червня 2008 р. включно на адресу iniciatyvy@rambler.ru, тема повідомлення: zajavka_ZMI.

Групи учасників формуються на конкурсній основі. МАГІ повідомить запрошених учасників про участь за 5 днів до початку тренінгу. Організатори забезпечують чай, каву та покривають витрати на проїзд за умови попереднього повідомлення вартості квитків та при їх наявності. Організатори не покривають витрати на харчування (обід).

З повагою,
Молодіжна Асоціація Громадських Ініціатив – МАГІ
Керівник проекту Надія Луценкіна
Тел.: +3 8095 353 16 32 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 798 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0