Головна » 2008 » Червень » 17 » Відеоконференція «Фінансування президентських виборів в США»
11:37
Відеоконференція «Фінансування президентських виборів в США»

Відділ преси, освіти та культури Посольства США має за честь запросити всіх бажаючих взяти участь в активному обговоренні теми «Фінансування президентських виборів в США» під час відеоконференції, яка відбудеться 19 червня в приміщенні Посольства.

 

Дата проведення: 19 червня, 16:00 – 18:00

Місце: Відділ преси, освіти та культури Посольства США

Адреса: вул. Глибочицька, 4, бізнес-центр (м. Лук‘янівська, у сквері навпроти кінотеатру «Київська Русь»)

При собі необхідно мати посвідчення особи з фотокарткою. Просимо усіх учасників конференції прийти за 15 хвилин до початку заходу.

 

 

Під час конференції будуть обговорюватися такі питання як фінансування політичних кампаній, вартість проведення передвиборчої агітації та  законодавство, що стосується фінансування передвиборчих кампаній.

 

Взяти участь у відеоконференції зможуть тільки зареєстровані учасники. Для реєстрації необхідно надіслати ім‘я, прізвище та назву організації, в якій Ви працюєте чи навчаєтеся, на ел. пошту PashnyakIM@state.gov або факс 490-4050. Інформація повинна бути отримана до 18:00, 17 червня 2008 року. Заздалегідь вдячні за поширення інформації про цей захід. Прохання звертатися до Інни Пашняк у разі виникнення будь-яких запитань за телефоном 490-4116.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 874 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0