Головна » 2008 » Червень » 26 » Міжнародна конференція "Підтримка Європейською Комісією громадянського суспільства: набутий досвід та нові можливості в Україні"
08:59
Міжнародна конференція "Підтримка Європейською Комісією громадянського суспільства: набутий досвід та нові можливості в Україні"
10-11 липня 2008 Представництво Європейської Комісії в Україні проводить міжнародну конференцію "Підтримка Європейською Комісією громадянського суспільства: набутий досвід та нові можливості в Україні". Місце проведення заходу - конференц-зал "Галактика" готелю "Братислава" (Малишка 1, Київ). 
 
Основною метою заходу є обговорення можливостей і засобів участі організацій громадянського суспільства у рамках системи надання допомоги ЄС Україні. Крім того, на конференції буде представлено нові тематичні програми Євромейської Комісії, процедури участі у конкурсах проектних пропозицій.
 
Для громадських організацій з регіонів є можливість відшкодування витрат на проїзд (в межах бюджету конференції).     
 
Попередня програма  конференції ,  її коротка анотація,  реєстраційна форма учасника українською та англійською мовами додаються. Реєстрація для участі у конференції відкрита до 2 липня 2008 року. Реєстраційну форму необхідно направляти до секретаріату конференції факсом: 044 279 85 75, ел. поштою
tatiana@cecoforma.comчи зареєструватися в режимі он-лайн на сайті Представництва за нижчевказаними адресами.  
 
 Інформація про конференцію розміщена на веб-сайті Представництва Європейської Комісії в Україні:http://www.delukr.ec.europa.eu/page47960.html (англійська версія),
http://www.delukr.ec.europa.eu/page47959.html(українська версія).
 

Для участі в конференції, будь ласка, зареєструйтесь в он-лайн режимі на веб-сторінці конференції або заповніть реєстраційну форму та надішліть її факсом до Секретаріату конференції: 8-044-279-85-75 або електронною поштою: tatiana@cecoforma.com до 2 липня 2008 року.

Реєстрація є обов’язковою умовою участі в конференції.

Контактна інформація

З організаційних питань звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату конференції:

Олена Палівода
Тел./факс: 044 279 85 75
E-mail: tatiana@cecoforma.com
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 914 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0