Головна » 2008 » Серпень » 7 » Програма "Простір змін" Фонду «Open Ukraine»
09:49
Програма "Простір змін" Фонду «Open Ukraine»

Фонд «Open Ukraine» оголошує про початок програми підтримки та сприяння суспільному визнанню успішних молодих людей, які вже сьогодні працюють на те, щоб змінити країну на краще.

Учасники програми зможуть:

- Розширити вплив власних рішень та ідей і презентувати свої проекти громадськості на національному рівні, розробити на їх основі рекомендації, що дозволять використати їх досвід у інших регіонах;

- Отримати можливості для фахового розвитку – через спеціально організовані навчальні програми, персональні гранти (до 25 тис. гривень), стажування та тренінги за кордоном і в Україні, майстер-класи від представників Наглядової ради програми;

- Обмінятись досвідом та практиками з колегами з України та закордону. Налагодити нові контакти з колегами з-за кордону.

Фонд «Open Ukraine» закликає надсилати інформацію про людей, які заслуговують на суспільне визнання завдяки своїй роботі і потребують фахової підтримки. Подання до участі в проекті може здійснювати якнайширше коло організацій: підприємства, об’єднання громадян, навчальні заклади, медіа, органи влади та органи місцевого самоврядування.

Для того щоб, подати (номінувати) особу до участі в програмі необхідно заповнити спеціальну форму, доступну на веб-сайті фонду та надіслати її на адресу space@openukraine.org

На основі отриманих подань Наглядова рада програми «Простір Змін» визначить 50 яскравих, неординарних та успішних молодих людей віком від 20 до 35 років,(по 2 з кожного регіону країни), які стануть учасниками цьогорічної Програми.

Контактна особа: Роман Вибрановський (rv@openukraine.org)

Детальніша інформація про програму «Простір Змін»:

http://openukraine.org/ua/programs/young-generations/

 
Фонд «Open Ukraine» оголошує про початок програми підтримки та  сприяння суспільному визнанню успішних молодих людей, які вже сьогодні працюють на те, щоб змінити країну на краще.

Фонд «Open Ukraine» вірить, що кадровий голод та брак свіжих ідей в суспільстві пов'язані з відсутністю системного пошуку небайдужих та яскравих молодих фахівців. В кожній області, в кожному місті є люди які намагаються працювати по-новому та приносити користь громаді. Саме таких людей, що працюють в бізнесі, організаціях третього сектору, культурній галузі, органах місцевого самоврядування та інших сферах об'єднуватиме програма.

Учасники програми зможуть:

-Розширити вплив власних рішень та ідей і презентувати свої проекти громадськості на національному рівні, розробити на їх основі рекомендації, що дозволять використати їх досвід у інших регіонах;

-Отримати можливості для фахового розвитку  — через спеціально організовані навчальні програми, персональні гранти (до 25 тис. гривень), стажування та тренінги за кордоном і в Україні, майстер-класи від представників Наглядової ради програми;

-Обмінятись досвідом  та практиками з колегами з України та закордону. Налагодити нові контакти з колегами з-за кордону.

Фонд «Open Ukraine» закликає надсилати інформацію про людей, які заслуговують на суспільне визнання завдяки своїй роботі і потребують фахової підтримки. Подання до участі в проекті може здійснювати якнайширше коло організацій: підприємства, об'єднання громадян, навчальні заклади, медіа, органи влади та органи місцевого самоврядування.

На основі отриманих подань Наглядова рада програми «Простір Змін» визначить 50 яскравих, неординарних та успішних молодих людей віком від 20 до 35 років,(по 2 з кожного регіону країни), які стануть учасниками цьогорічної Програми. 

Потрапити до переліку учасників програми зможуть люди, які: 

досягнули найпомітніших результатів від впровадження проектів та інноваційних ідей
реалізовують проекти, що приносять реальну користь місцевій громаді
Для того щоб, подати (номінувати) особу до участі в програмі необхідно заповнити спеціальну форму, доступну на веб-сайті фонду та надіслати її на адресу
space@openukraine.org

Кінцевий термін подачі заявки: 15 вересня 2008 року


З вересня працюватиме спеціально створений портал Програми «Простір Змін», де учасники зможуть презентувати свої проекти громадськості та  обговорювати можливості їх розвитку та використання в інших регіонах.

На жовтень 2008 року запланована конференція переможців Програми, де організатори програми визначать потреби учасників та запропонують можливості для тренінгів, навчання та персонального розвитку. Учасники також зможуть ознайомитися з умовами отримання індивідуальних грантів та зустрінуться з молодими лідерами з інших країн.

Номінаційна форма
Концепція програми

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 822 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0