Головна » 2008 » Серпень » 26 » Програма “Волонтерство. Ідеали. Перспективи.”
20:25
Програма “Волонтерство. Ідеали. Перспективи.”
Заходи в рамках програми:
- «Міжнародна кампанія з розвитку волонтерства»:
перший етап – 16.08-22.08
другий етап – 23.08-31.08.08

Протягом двох тижнів іноземні волонтери разом з українськими
добровольцями працюють, вирішуючи актуальні проблеми громад сіл та невеликих міст.  Кампанія проходить спільно з Програмою волонтерів ООН та Проектом Програми Розвитку ООН «Створення безпечного середовища для молоді України».
- Вересень 2008 року – Семінар “Підбиття підсумків реалізації ВІП-проекту” за участю учасників етапів проекту та представниками Міжнародних організацій (м.Київ, кількість учасників - 200 осіб).
- Листопад 2008 року Тематична Міжнародна зустріч Альянсу Європейських волонтерських організацій (тема зустрічі – технології моніторингу, оцінювання та підбиття підсумків реалізації міжнародних молодіжних волонтерських проектів).. (м.Львів, кількість учасників – 100 осіб).

Організатор: Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва “Альтернатива - В” за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
Мета програми:
 Метою даного проекту є надання молоді України та країн Центральної,
Східної та Західної Європи, Північної Америки та Азії знань, навичок та досвіду в сфері планування, реалізації та розвитку молодіжних міжнародних волонтерських програм через організацію тематичного тренінгу та через залучення до реалізації акцій міжнародної добровільної громадської допомоги на місцях. Цей міжнародний проект є прекрасною нагодою для активізації залучення молоді до волонтерських програм громадських організацій, що сприятиме виробленню активної громадянської позиції молоді.
Контакт: волонтер ВАМС „Альтернатива – В” Юрик Оксана Василівна, 2880915. м. Київ, вул. Голосіївська, 13, т. 288-09-15, 234-43-97

 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 734 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0