Головна » 2008 » Вересень » 5 » Чорноморський форум НУО: час зустрітися в Бухаресті!
21:39
Чорноморський форум НУО: час зустрітися в Бухаресті!
Федерація Румунського розвитку НУО оголошує про проведення восени Чорноморського форуму для НУО «Час зустрітися» ("Time to meet").
 
Форум відбудеться 31 жовтня-2 листопада і започаткує щорічну традицію збирати представників НУО з Арменії, Азербайджану, Болгарії, Грузії, Греції, Республіки Молдова, Турції, України, Румунії, Росії та інших країн-членів ЄС, зацікавлених у розширенні зв'язків у Чорноморському регіоні.

Мета заходу – підвищити рівень діалогу та координації між НУО у Чорноморському регіоні, а також зміцнити адвокацію НУО, щоб впливати на стратегії розвитку в цьому регіоні. Учасники сфокусуються на створенні конкретних проектів та винесенні конкретних рекомендацій для регіональних НУО та донорів задля збільшення кількості та якості партнерств та проектів на регіональному рівні.

Програма Форуму включатиме:

- презентації країн про стан справ в неурядовому секторі в регіоні, перспективи регіональної співпраці НУО, програми та фінансова підтримка для громадських ініціатив в чорноморському регіоні;

- три панелі обговорення сфокусовані на питанні «Зміни та можливості для співпраці НУО у Чорноморському регіоні» з презентаціями та дискусіями про стан справ в трьох сферах: соціальна справедливість та права людини, демократія та належне врядування, навколишнє середовище;

- ярмарок партнерства: більше 100 учасників зберуться для обміну досвідом, пошуку партнерів та вироблення концепцій проектів в сферах соціального права, захисту прав людини, демократизації, сталого розвитку.

З поданих заявок буде обрано 10 учасників від кожної країни.

Кінцевий термін подання аплікаційної форми 15 вересня 2008 р.

Обрані учасники будуть оголошені до 24 вересня 2008 р.

Робоча мова Форуму - англійська, додатково буде організовано переклад російською.

Участь не передбачає грошових внесків.

Організатори оплачують витрати на дорогу, поживання та харчування.

Питання надсилайте на адресу Forum@BlackSeaNGO.org

Детальніше про Форум на сайті www.BlackSeaNGO.org


Аплікаційна форма

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 797 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0