Головна » 2008 » Вересень » 8 » Міжнародний конкурс студентських робіт з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України
18:44
Міжнародний конкурс студентських робіт з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України

З 15 серпня по 30 вересня 2008 року відбуватиметься міжнародний конкурс студентських робіт з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України, який ініційовано Молодіжним центром Атлантичної Ради України для студентів українських та міжнародних вищих навчальних закладів за підтримки міністерства закордонних справ України.

Метою конкурсу є поглиблення знань з питань євроатлантичної інтеграції України в вищих навчальних закладах, українському та міжнародному суспільстві, а також збільшення уваги та фахового підходу освітян і неурядових організацій до тематики НАТО та врахуванні її в навчальному процесі.

Міжнародний конкурс студентських робіт з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України проводиться в рамках програми міністерства закордонних справ України з забезпечення міжнародного позитивного іміджу України.

Винагорода для переможців: учасники конкурсу отримають сертифікати участі, переможцям передбачені почесні грамоти, подяки, подарунки. Найкращі роботи учасників конкурсу вийдуть у вигляді збірки.

Переможці, які здобудуть перші призові місця матимуть змогу відвідати Штаб-квартиру НАТО в Брюсселі, а також братимуть участь в фіналі міжнародного конкурсу Аліанте 2009 – Україна без проходження першого етапу (якщо підійдуть за віком).

Вимоги до роботи. Робота повинна бути написана в формі есе, бути актуальною та містити власну виражену думку щодо євроатлантичної інтеграції України. Обсяг роботи – до 2-х сторінок друкованого тексту формату А4.

Есе потрібно надіслати до 30 вересня 2008 року на е-mail youth_centre@ukr.net та поштову адресу Молодіжного центру Атлантичної Ради України, яка подана нижче.

Молодіжний центр Атлантичної Ради України:

03194, м. Київ, вул. Литвиненко-Вольгемут 1Г, оф. 403

Також ви повинні заповнити реєстраційну форму, яка подана нижче та надіслати разом з роботою або раніше на нашу електронну адресу.

 

Реєстраційна форма на міжнародний конкурс студентських робіт

Прізвище, ім’я, по-батькові

 

Дата народження

 

Домашня адреса (вкажіть індекс)

 

телефон (не забудьте вказати  код)

 

e-mail

 

Назва вузу, адреса, e-mail, тел.

П.І.Б. директора навч. закладу

 

курс навчання

 

 

Координатор проекту: Оксана Григор’єва, президент Молодіжного центру Атлантичної Ради України

 

Зацікавлені в Вашій участі в даному заході

 

Контактна адреса:

тел.: 8 050 5289949, 8 050 3870020, факс 8 044 2416740, тел..8044 2732103.

www.yataukraine.org.ua,

e-mail: youth_centre@ukr.net

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 794 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0