Головна » 2008 » Жовтень » 18 » "Економічна правда" оголошує конкурс статей
12:54
"Економічна правда" оголошує конкурс статей

Інтернет-видання "Економічна правда" оголошує Всеукраїнський конкурс статей з економічної тематики. До участі в конкурс запрошуються всі бажаючі, кого цікавить реальний сектор економіки України, і хто бажає отримувати тільки правдиву та актуальну інформацію.

Тематика робіт обмежена економічною сферою: фінанси підприємства, розвиток аграрного сектору, фондовий ринок, інвестування, політична економіка тощо.

Головна вимога до статей  - актуальність.  Також статті мають бути автентичні та раніше ніде не публікуватися.

Статті треба надсилати на е-адресу порталу „Економічна правда": ekpravda@gmail.com з поміткою в темі: „Конкурс - 2008" до 8.12.2008. Результати конкурсу будуть оголошені 15 грудня 2008 року.

Переможці отримують в подарунок ноутбук за 1 місце, фотоапарат - за 2 місце та mp3-плеєр - за 3 місце. Подарунки надані інтернет-магазином nabook.com.ua.

Найкращі статті будуть опубліковані на сайті "Економічна правда". Кращі автори отримають запрошення пройти стажування у найбільшому в українському Інтернеті медіа-холдингу.

Дізнатися, хто з твоїх друзів бере участь у конкурсі, можна на connect.ua.

Інформаційна підтримка здійснюється журналом College.ua.

Вимоги до статей: від 2 до 4 друкованих сторінок А4 14 шрифтом, або від 3 до 10 тисяч знаків. Структура статті - заголовок, лід (вступ), основна частина, висновки. Основна частина може бути розбита на логічні блоки.


Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 845 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0