Головна » 2008 » Жовтень » 21 » Програма студентських обмінів Інституту відкритого суспільства
21:53
Програма студентських обмінів Інституту відкритого суспільства
Програма студентських обмінів (UndergraduateExchangeProgramme) Інституту відкритого суспільства надає можливість студентам українських університетів провести один навчальний рік в одному з університетів США.
 

Взяти участь у програмі можуть студенти другого курсу акредитованих українських університетів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської та Херсонської областей.

Критерії відбору – академічна успішність, участь у роботі студентських організацій, добрий рівень володіння англійською мовою.

Протягом перебування в університеті, окрім відвідання занять, передбачається участь у роботі однієї з суспільних організацій навчального закладу відповідно до зацікавлень студента (25 годин на 1 семестр). Також передбачається застосування набутих навичок у роботі української студентської організації після повернення зі Сполучених Штатів.

Дедлайн прийому заявок на участь і супровідних документів – 1 грудня 2008 року.

Знайти докладну інформацію про програму і критерії відбору, а також завантажити аплікаційну форму можна, скориставшись цим посиланням:
http://www.soros.org/initiatives/scholarship/focus_areas/undergraduate_exchange/guidelines
Джерело: Європейський освітній портал http://www.eu-edu.org/news/info/72
Категорія: Стажування | Переглядів: 811 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0