Головна » 2008 » Жовтень » 23 » Проект "Підтримка мережі Євроклубів України",
22:21
Проект "Підтримка мережі Євроклубів України",

Шановні колеги, із задоволенням доводимо до Вашого відома, що наша команда розпочала реалізацію нового проекту "Підтримка мережі Євроклубів України" за підтримки Представництва Єврокомісії в Україні! Ми пропонуємо вітчизняним Євроклубам взяти участь в заходах, присвячених проголошеному на 2009 рік Європейському році креативності та інновацій.
 
На нашу думку, прагнення до креативності та інновацій має об'єднати українські Євроклуби навколо нових творчих ідей щодо відповідей на сучасні виклики європейського вибору України, а також розвитку євроклубівського руху. Проект "Підтримка мережі Євроклубів України", який щойно почала реалізовувати Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" (ВГО "УАЄС") за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, спрямований на подальший розвиток спроможності та підтримку мережевих ініціатив вітчизняних європейських клубів, а також залучення їх до європейських ініціатив, зокрема, до Європейського року креативності та інновацій – 2009 (ЄРКІ). Проект будується на досягненнях попередніх проектів для Євроклубів, фінансованих Представництвом Єврокомісії в Україні, зокрема, минулорічному проекті, що реалізовувала Асоціація "Нова Доба".

В межах цьогорічного проекту, Українська асоціація європейських студій та Представництво Європейської Комісії в Україні запрошують Євроклуби взяти участь в цілому ряді заходів, зокрема, в конкурсі на кращий логотип та слоган ЄРКІ в Україні, національній майстерні, регіональних тренінгах та ярмарках креативності та інновацій. Підсумковий захід, що має відбутися під час святкування Дня Європи в Україні – Національний молодіжний ярмарок креативності та інновацій – об'єднає найбільш інноваційні ідеї Євроклубів та представить їх широкій громадськості.

Інформацію про проект буде розміщено на Інтернет-сайті Представництва Європейської Комісії в Україні www.delukr.ec.europa.eu, а також поширено через розсилку Української мережі європейських клубів (для підписки необхідно надіслати повідомлення "Subscribe" на е-пошту: euroclub.org.ua@gmail.com).
 
Керівник проекту: Сергій Штукарін, контактний телефон: +38 (050) 917 26 11, особиста е-пошта: shtukarin@gmail.com
 
Менеджер проекту: Анна Дєсятова, контактний телефон: +38 (066) 325 92 18, особиста е-пошта: anna.desyatova@gmail.com

Просимо, в першу чергу, користуватись е-поштою проекту: euroclub.org.ua@gmail.com
 
За додатковою інформацією можна також звертатися до Станіслава Топольницького, радника з питань преси та інформації в Представництві Європейської Комісії в Україні: stanislav.topolnytskyy@ec.europa.eu.
 
Запрошуємо до партнерства Євроклуби, навчальні заклади, управління та відділи освіти, громадські та інші організації, що сприяють євроклубівському руху!
 
З повагою,
 
Команда проекту
"Підтримка мережі Євроклубів України"
 
 
* * * * *

До відома: У вересні ц.р. Європейський Парламент підтримав ініціативу Європейської Комісії визнати 2009 рік Європейським роком креативності та інновацій. Мета Року – сприяти використанню та поширенню творчого та інноваційного підходів та ініціатив у різних сферах людської діяльності на всіх рівнях. Тоді, як освіта та культура будуть в центрі уваги, за думкою керівництва Єврокомісії, ініціатива торкатиметься й інших сфер, зокрема підприємництва, інформаційного суспільства, працевлаштування та регіональної політики.

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 917 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0