Головна » 2008 » Жовтень » 30 » Інтернет-вікторина дістає логічне продовження у ІІ Київському безпековому форумі
13:43
Інтернет-вікторина дістає логічне продовження у ІІ Київському безпековому форумі

Визначені попередні результати ІНТЕРНЕТ-ВІКТОРИНИ "ЧОРНОМОРСЬКО-КАСПІЙСЬКИЙ РЕГІОН ТА ЄВРОПЕЙСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА".

Це інноваційне змагання з міжнародних відносин вдруге проводиться Лігою «ДИПКОРПУС» спільно з Фондом Арсенія Яценюк «Open Ukraine».

Переможець вікторини, а також переможець попередньої олімпіади з міжнародних відносин ім. Каподістрії братимуть участь у Другому Київському без пековому форумі, що наступного тижня відкриється у Києві.

 

Відмінністю цьогорічної вікторини є великий відсоток державних службовців різних рівнів серед учасників. Це не може не тішити,Ж адже свідчить, що до влади поступово приходить молоде покоління із сучасним мисленням, яке володіє новітніми технологіями та прагне постійного самовдосконалення.

 

Найбільшу кількість учасників заявили Чернівці, проте переможницею стала студентка Київського гуманітарного університету Ірина Кащавцева.

 

2 місце поділили магістрант-міжнародник Гусєв Валерій (Маріуполь) та співробітник міськради Іващук Олексій (Ізмаїл).

 

3 місце поділили молоді спеціалісти та юні студентки: Крикавський Олег Григорович (Київ), Шелепницький Андрій Ігорович (Київ), Компанієць Олеся Володимирівна (м. Нова Каховка), Кисель Анна Сергіївна (Володарське).

 

Ми долучаємося до привітань переможців та з нетерпінням очікуємо вістей з Форуму з енергетичної безпеки, у якому братимуть участь також чільники Ліги «ДИПКОРПУС» з Маріуполя та Києва. Можливо, саме тут буде віднайдено формулу енергетичної незалежності нашої держави в умовах світової кризи.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 850 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1