Головна » 2008 » Жовтень » 30 » Базіло Ганна стала переможницею всеукраїнського політичного ток-шоу «Спокуса владою
13:54
Базіло Ганна стала переможницею всеукраїнського політичного ток-шоу «Спокуса владою

Учасниця Всеукраїнської Ліги політологів-міжнародників «Дипкорпус» Базіло Ганна стала переможницею всеукраїнського політичного ток-шоу «Спокуса владою».

 

«Спокуса владою» - це молодіжне політичне ток-шоу на Першому Національному каналі, в якому молоді люди, які прагнуть стати політиками і прийти до влади, віч-на-віч зустрічаються з тими, хто вже пізнав її смак.

Пройшовши всеукраїнський відбірковий тур, Базіло Ганна гідно постала у четвірці лідерів, які змагалися за право отримати найвищу оцінку за свої ідеї та ініціативність від відомих та впливових політиків України.

Передача за участю Ганни вийшла в ефір Першого національного каналу 20 жовтня 2008 року. Арбітрами молодих політиків виступили: Губернатор Київської області Віра Ульянченко, народний депутат України від Блоку «Юлії Тимошенко» Наталія Королевська та народний депутат України, Голова Союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах.  Разом із Ганною у передачі брали участь депутат Ужгородської міської ради Володимир Важко, депутат Полтавської обласної ради Руслан Кривчун та студент-політолог Києво-Могилянської Академії Станіслав Зозуля.

Змагання проходить у 3 тури. У першому раунді кожний з учасників має 2 хвилини на виголошення свого звернення-декларації до політиків та народу. Виступ Базіло Ганни, як студентки-міжнародниці, запам’ятався всім своєю палкістю та актуальністю теми, яку обрала студентка - важливістю запозичення найкращого іноземного досвіду для розвитку України. Ганна підняла питання про надання державою можливості навчання та стажування за кордоном, особливо для студентів-міжнародників, які прийдуть на зміну теперішніх чиновникам і будуть формувати засади зовнішніх зносин нашої держави. Не можна не погодитися з тим, що сильна зовнішня політика – є запорукою стабільності нашої країни у світі та підсиленню її авторитету.

У своєму виступі Ганна зазначила про те, що молоді спеціалісти та студенти-міжнародники об’єдналися у Всеукраїнську Лігу політологів-міжнародників «Дипкорпус», яка розпочала розвиток напряму публічної дипломатії в Україні.  Ганна вважає, що формування позитивного іміджу України залежить від кожного її громадянина, а особливо від активної молоді.

У другому турі ток-шоу учасників піддавали «спокусам влади», ставлячи питання, перед якими досить важко встояти та відповісти правдиво.

Найбільшу роль у телепередачі для визначення переможця відіграє третій тур, у якому учасники вступають у дебати з політиками. Під час дебатів підіймалися проблема молодіжного працевлаштування в Україні, перспективи роботи на державній службі. Яскравою ниткою дебатів стала проблема політичної кризи в нашій країні та питання про перевибори.

Нашою учасницею було підняте важливе питання про розвиток та підтримку неурядових громадських організації, особливо молодіжних, оскільки саме молодь немає права бути пасивною та відверто формулювати свої вимоги до влади. На жаль, варто констатувати те, що на сьогодні НГО не мають достойної підтримки як з боку влади, так і бізнесових структур – уся їхня діяльність основується лише на власній ініціативі.

Позиції Ганни Базіло знайшли підтримку як у політиків, так і у присутніх у студії глядачів. Вона послідовно та виважено підходила до кожного питання, і, як зазначив Анатолій Кінах: «Продемонструвала у своїх відповідях високий інтелект та професіоналізм». Високоповажні арбітри ток-шоу визначили Ганну Базіло переможницею!

 

 

  

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1184 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 2.0/1