Головна » 2008 » Листопад » 6 » "Скільки кольорів у твоїй палітрі?" - дебати в рамках проекту "Розвиток культурного діалогу у Львові та Закарпатті"
13:44
"Скільки кольорів у твоїй палітрі?" - дебати в рамках проекту "Розвиток культурного діалогу у Львові та Закарпатті"
Ми живемо в еру глобалізації та міграції, в еру, коли кордони між країнами відкриті для подорожей, торгівлі, обміну інформацією та знаннями.
А ти  відкритий до світу? Багато людей у світі – ні. Тому виховання толерантності є дуже важливим. 16 листопада святкується Міжнародний День Толерантності, започаткований Генеральною Асамблеєю ООН у 1996 році.
Чи знаєш Ти про життя іноземних студентів та національних меншин у Львові та що між вами спільного?

Візьми участь у дебатах в рамках проекту «Розвиток культурного діалогу у Львові та Закарпатті»*, які відбудуться у вівторок 18 листопада 2008 року, о 14.00 (Кіноглядацька зала «Центру культури та дозвілля» (Студентський клуб), Львівський національний університет імені Івана Франка (головний корпус, вул. Університетська 1)

Живи в гармонії з різними людьми та їх ідеями, збагачуй свій міжкультурний досвід, зареєструйся на участь у цьому заході, відправивши інформацію про своє ім’я, прізвище, університет або організацію, яку ти представляєш, а також контактну інформацію на електронну адресу ysalakhova@iom.kiev.ua. до 14 листопада 2008 р.

Ми чекаємо саме на тебе! Будь громадянином України із широкими поглядами!
 
* Проект організовано Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та профінансовано Урядом Канади (представленим Канадським Агентством Міжнародного Розвитку (КАМР), через Канадський Фонд Підтримки Місцевих Ініціатив (Канадський Фонд) у партнерстві з ВМГО «Дебатна Академія», ГО «Дівочим клубом Юнка», проектом «Кешер» та Львівським національним університетом імені Івана Франка.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 782 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0