Головна » 2008 » Листопад » 11 » Відкритий конкурс на виконання функцій Національного офісу Темпус в Україні
09:05
Відкритий конкурс на виконання функцій Національного офісу Темпус в Україні
Відкритий конкурс на виконання функцій Національного офісу Темпус в Україні (кінцевий термін подання пропозицій 19 грудня 2008 року)
Європейська Комісія запрошує організації (юридичні особи), що працюють в сфері вищої освіти, взяти участь конкурсі на виконання функцій Національного офісу Темпус (НОТ) в Україні

Темпус – програма Європейської Комісії (ЄК) із співробітництва в галузі вищої освіти на Європейському континенті. Загальною метою програми є сприяння добровільному наближенню до досягнень, що має ЄС в галузі вищої освіти, які стали результатами виконання положень Лісабонської стратегії та реалізації заходів Болонського процесу.

В межах програми Темпус фінансуються спільні проекти між інституціями сфери вищої освіти ЄС та 27 країн-членів, що мають на меті сприяння реформуванню та модернізації вищої освіти в країнах-партнерах, взаємному навчанню між регіонами та людьми, та забезпечують краще розуміння інших культур. Партнерами в межах програми Темпус виступають країни з Західно-Балканського регіону, Східної Європи та Середньої Азії, північної Америки та Близького Сходу.

Програма забезпечує фінансування проектів, побудованих на інституційному співробітництві, пов’язаних із розвитком навчальних програм та інноваціями, управлінням та адмініструванням, структурними реформами в сфері вищої освіти.

Реалізація четвертого етапу програми Темпус відбувається з 2007 – по 2013 рр.

Додаткову інформацію стосовно програми Темпус, можна отримати на її офіційному веб-сайті:

http://europa.ec.eu/tempus

Національний офіс програми Темпус має бути створено в межах української організації (юридичної особи), що працює в сфері вищої освіти, і розташована в Києві. Офіс має надавати підтримку реалізації програми Темпус, а також інших програм у сфері вищої освіти, що фінансуються з бюджету ЄК, в Україні.

Інформацію стосовно інших програм, в галузі вищої освіти, що фінанасуються ЄК, можна отримати на таких веб-сайтах:

Програма Еразмус Мундус:
http://ec.europa.eu/erasmus-mundus
Вікно зовнішнього співробітництва програми Еразмус Мундус: http://eacea.ec.europa.eu/extcoop/call/index.htm
Програма Жан Моне:

Опис завдань Національного офісу Темпус, разом із вимогами до організацій та їх співробітників додаються до цього запрошення. Штат Національного офісу Темпус складаєтиметься із директора, адміністратора та секретаря (офіс-асистента).

Європейська Комісія запрошує українські організації (юридичні особи), які можуть продемонструвати необхідні можливості, що стосується співробітників та офісних приміщень, для виконання функцій Національного офісу Темпус в Україні, подати обґрунтовані кандидатури виключно у письмовому вигляді, шляхом заповнення заявки (форма додається) у супроводі документів, що вимагаються у заявці, а також листа мотивації. Всі документи мають бути надані в запечатаному конверті, із копією на адресу електронної пошти, за на наступними адресами:

Віра Рибак, Керівник Сектору освіти
Представництво Європейської Комісії в Україні
Україна, Київ 01024, вул. Круглоуніверситетська 10
факс +380 44 253 45 47

Пропозиції можна доставити кур’єром на адресу, зазначену вищу, та отримати реєстраційний штамп Представництва з інформацією про дату і час доставки.

Пропозиції, отримані після 19 грудня 2008 року (за інформацією на штампі Представництва) розглядатися не будуть. Кінцевим терміном доставки пропозицій кур’єром є 19 грудня 2008 року 16:00 (за київським часом).

Кінцевим терміном для надання запитань кандидатами є 28 листопада 2008 року 16:00 (за київським часом). Питання можуть надсилатися на зазначену вище електронну адресу.

Відповіді на запитання, надані до цього терміну, будуть повідомлені всім кандидатам не пізніше 10 грудня 2008 року.

Організації та їх співробітники, що відповідають вимогам, що додаються, будуть запрошені до участі в співбесіді з групою експертів, до якої увійдуть представники Генерального Директорату з питань освітити і культури Європейської Комісії, Представництва ЄК в Україні, та Міністерства освіти і науки України. Після прийняття рішення про найбільш прийнятну кандидатуру організації для виконання функцій Національного офісу Темпус в Україні, Європейська Комісія фінансуватиме його діяльність в межах угоди про надання гранту, укладеної із такою організацією.

Наступні чотири документи можна отримати на цій сторінці Представництва Європейської Комісії в Україні:

1. Опис функцій НОТ та напрямів його діяльності
2. Вимоги до організацій-кандидатів
3. Вимоги до співробітників НОТ
4. Форма заявки
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 882 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0