Головна » 2008 » Листопад » 26 » 5 грудня в Міжнародний День Волонтера ми запрошуємо Вас прийняти участь у Ярмарку для волонтерів та представників громадських організацій
13:22
5 грудня в Міжнародний День Волонтера ми запрошуємо Вас прийняти участь у Ярмарку для волонтерів та представників громадських організацій

5 грудня в Міжнародний День Волонтера ми запрошуємо Вас прийняти участь у Ярмарку для волонтерів та представників громадських організацій, який відбудеться о 11.00 у приміщенні Донецького інституту психології і підприємництва за адресою вул.Куйбишева, 31а, (зупинка трамвая №3 - Ленінський райвиконком), аудиторія 46.

На зустрічі громадські діячі матимуть змогу презентувати діяльність своїх організацій, познайомитися зі студентами, за фахом соціальними робітниками та залучити найактивніших до роботи на добровільних засадах у проекти, над якими вони зараз працюють. В свою чергу для молодих людей буде дуже корисно дізнатися про діяльність громадських організацій, поспілкуватися з їх представниками та на практиці примінити свої знання.

Для організацій потрібно підготувати презентацію своїй діяльності у усній формі, в плакатах та флайєрах, Power Point, тобто  у зручному форматі. Тривалість презентації 5-7 хвилин. 
Організації та потенційні волонтери зможуть обмінятись координатами, візитками та друкованою продукцією.

Акредитація за телефонами 062 349 82 90, 050 982 30 66, 050 654 56 21, або електронною поштою office@ngo.dn.ua
 

Східно-Український ресурсний Центр «Соціальне партнерство», головною метою якого є підтримка та посилення громадянського суспільства і місцевої демократії у Донецькому регіоні реалізує проект «Створення координаційного центру для міжнародних служб волонтерів у Донецьку» за підтримки німецького фонду «Пам‘ять, відповідальність та майбутнє». Головна мета проекту сприяння у вирішенні проблем громади шляхом активного залучення громадян, а особливо молоді до волонтерської діяльності.

Основні напрямки діяльності проекту:
• Створення on-line бази даних НДО та волонтерів
•  Пошук, відбір та навчання волонтерів для роботи в громадських організаціях
• Проведення тренінгів та практичних семінарів для представників НДО, та молодіжних лідерів
• Щотижнева розсилка новин третього сектору
• Розробка міжнародних волонтерських проектів та молодіжних обмінів

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 739 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0