Головна » 2008 » Листопад » 26 » Міжнародний фотоконкурс
21:23
Міжнародний фотоконкурс

Міжнародний фотоконкурс на призи Національної Спілки журналістів, Всеукраїнського клубу "Журналіст-міжнародник" та редакції газети «Міжнародний кур’єр»
Участь у Міжнародному фотоконкурсі «Світло й тіні» можуть брати усі бажаючі - як професіональні фотомайстри, так і аматори. Журі конкурсу розгляне ті роботи, які прийдуть на адресу редакції щотижневика «Міжнародний кур’єр» до 1 грудня включно (за поштовим штемпелем).
Умови конкурсу прості. Він проходитиме у двох розділах - для аматорів і для професіоналів. Переможців конкурсу жюрі визначить у таких номінаціях:
- зарубіжний фоторепортаж ( розповідь про цікаву подію, яка відбулася під час Вашого перебування за кордоном );
- «Міста» ( фотозарисовки про життя мешканців великих і маленьких міст Європи, Америки, Азії та Африки );
- «Природа» ( фотозарисовки про тваринний світ матінки-Землі, пейзажі );
- «Гумор», тобто, гумористичні етюди.
За підсумками конкурсу наша газета спільно з нашими діловими партнерами організує у Києві фотовиставку, на якій ми і представимо кращі роботи. Ну, і - основне. Переможці конкурсу отримають грошові нагороди і цінні призи – за перші три місця у конкурсі професіоналів майстри отримають по 1000 гривень, а у «змаганні» аматорів - по 500 гривень.
Свої роботи Ви можете надсилати поштою, на адресу: 03150, Київ-150, а/с 313. або на електронну адресу нашого видання: info@intercourier.com.ua
Примітка. У конкурсі беруть участь підбірки фотографій на певну тему - не менше трьох знімків у форматі (JPEG, TIFF, не меньше 300 dpi).

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 720 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0