Головна » 2008 » Листопад » 29 » Конкурс на здобуття дослідницької стипендії від Ради з європейських студій
13:13
Конкурс на здобуття дослідницької стипендії від Ради з європейських студій

Рада з європейських студій (Council for European Studies, CES) оголосила конкурс на здобуття короткотермінових дослідницьких стипендій для молодих науковців, які працюють над дисертаційними дослідженнями з питань європейських студій (у всіх дисциплінарних контекстах). 
У конкурсі можуть брати участь аспіранти, котрі ще не мали змоги проводити наукове дослідження в країнах Європи.

Учасники конкурсу мають навчатися в аспірантурі/докторській школі університету, який є членом академічного консорціуму Ради з європейських студій.

Молоді дослідники з університетів, котрі не є членами консорціуму, також можуть подаватися на цю стипендію, і тоді Рада узгоджуватиме питання їхньої участі в програмі безпосередньо з університетом. З 2009 року стипендії CES відкриті також і для студентів університетів, які не є членами консорціуму.

Здобута стипендія покриватиме двомісячне перебування в університеті, де відбуватиметься дослідницька робота, поїздку на міжнародну конференцію CES з метою презентації результатів роботи та публікацію у науковому виданні CES.

Останній день приймання заявок та всіх супровідних документів – 1 лютого 2009 року. Документи треба надсилати лише в електронному вигляді на адресу ces@columbia.edu, паперові заявки не розглядатимуться.

Перелік документів, аплікаційну форму і відповіді на найпоширеніші запитання з приводу програми можна знайти за цим посиланням: http://www.ces.columbia.edu/awards/awards.html
Контакти
Council for European Studies, CES
http://www.eu-edu.org/news/info/101
 
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 792 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0