Головна » 2008 » Грудень » 1 » "ДИПКОРПУС" - розбудовуємо громадянське суспільство в Україні!
21:42
"ДИПКОРПУС" - розбудовуємо громадянське суспільство в Україні!
На Рівненщині стало на одну громадську організацію більше. З метою розвитку регіону та молої Батьківщини, задля мобілізації молодіжного потенціалу краю створено МГО "Дубненська муніципальна гвардія".
 
Про це йдеться у листі на ім'я ІІ серетаря Ліги Світличного Василя від Сергія Юхимчука, Уповноваженого представника Ліги у м. Рівному Сергія Юхимчука.
 
Саме Сергій Юхимчук виступив натхненником і головним впроваджувачем ідеї громадської організації, що сконцентрує зусилля на розвитку м. Дубно.
Ліга "ДИПКОРПУС", виконуючи свої програмні цілі щодо розбудови громадянського суспільства та сприяння молодіжним ініціативам надавала інформаційно-консультаційне та моральне сприяння дубненській молоді у їх достойних намірах.
На разі Ліга розраховує на продовження плідної співпраці з новоствореною братерською організацією "Дубненська муніципальна гвардія" та щиро зичить Божої допомоги, натхнення та оптимізму всьому її активу в подальшій діяльності.
Продовжуючи курс на сприяння постанню молодіжних організацій Ліга консультує ініціативну групу по створенню МГО "Маріупольське археологічне товариство" (м. Маріуполь).
 
Також запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися із посібник "Державна реєстрація громадських організацій релігійних організацій, профспілок, благодійних організацій в Україні: від А до Я", люб'язно наданим Програмою правової підтримки організацій громадського сектору Центру громадської адвокатури (WWW.LAWNGO.NET) - http://dipcorpus.at.ua/news/2008-11-29-668 .
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 765 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0